MENIU CAUTĂ

O femeie de afaceri a rămas fără 350.000 de euro din cauza unui bărbat din Călărași

Distribuie

O femeie de afaceri, în vârstă de 50 de ani i-a trimis bărbatului din Călărași, care susținea că s-a îndrăgostit de ea, nu mai puţin de 350 de mii de euro.

Îi spunea că o iubeşte, dar şi că e grav bolnav şi are nevoie de bani pentru tratamente. Imediat  ce femeia i-a cerut banii înapoi, bărbatul a dispărut. Acum se face anchetă, pentru că tânărul ar fi parte dintr-o reţea de escroci sentimentali, care are la activ mai multe victime.

„Mi-a spus că are probleme cu spatele şi necesită operaţie, că dacă nu rămâne în căruţ cu rotile. Operaţia în sine s-ar fi făcut în trei etape, la şase luni diferenţă una de alta şi ar fi costat aproape 480.000 de euro. I s-ar fi înlocuit 20 de cm din coloană plus două coaste”, a spus femeia, potrivit Observator.tv.

Cei doi nu s-au văzut niciodată. Intervenţia urma să fie efectuată în Israel, dar bărbatul i-a interzis femeii să îl viziteze. Sătulă de amânări, a decis să pornească singură o anchetă. S-a dus în Israel în căutarea bărbatului suferind. „Nici urmă de el sau de clinică. Am depus plângere penală atât împotriva celui care a pretins banii cât şi împotriva unui prieten de ai lui, în contul căruia banii au fost viraţi în mai multe tranşe, şi care este, probabil liderul reţelei”,  a spus avocatul Cristian Ioan Popescu.

Citește și

VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut

 

Citește mai multe despre femei abuzate pe Libertatea.

Comentarii