Mergi direct la conținut »
O femeie din Anglia a murit în tren după un gest banal. Mulţi au făcut asta, fără să realizeze pericolul la care se expun
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie din Anglia a murit în tren după un gest banal. Mulţi au făcut asta, fără să realizeze pericolul la care se expun

O femeie din Anglia a murit în tren după un gest banal. Mulţi au făcut asta, fără să realizeze pericolul la care se expun

O femeie din Anglia, care se întorcea cu trenul de la o Piață de Crăciun, și-a găsit tragicul sfârșit într-un tren, după ce a făcut un gest aparent banal.

Ea a scos capul pe geam, dar într-un moment foarte nepotrivit, iar ea s-a lovit, cine știe de ce. Femeia a suferit răni grave la cap. Ceilalți călători au alertat ambulanța, care a așteptat în gara din Bristol. Dar medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, a dezvăluit thesun.co.uk.

Trenul circula între localitățile Bath și Keynsham când s-a produs tragicul eveniment.

Nu e tratată ca moarte suspectă

Autoritățile au anunțat că evenimentul nu e tratat ca moarte suspectă. Toți martorii au spus că femeia s-a aplecat foarte mult în afară când s-a izbit de ceva, probabil un stâlp sau ceva de genul.

„Investigațiile sunt încă într-o fază incipientă, dar se pare că ea s-a aplecat foarte mult. Vom analiza, în continuare, circumstanțele în care s-a întâmplat evenimentul”, a mai dezvăluit un reprezentant al poliției locale.


Comisarul Gărzii de Mediu Iași care a lovit-o pe Ana și-a schimbat declarația și dă vina pe fata de 18 ani paralizată: „Nu a traversat pe trecerea de pietoni!”

Close
Închide
  Close