MENIU CAUTĂ

O femeie din Botoşani a vărsat oala cu apă clocotită peste copilul ei, în vârstă de 2 ani

Distribuie

Un copil în vârstă de doi ani  a fost internat în spital, în stare gravă, după ce mama lui a vărsat peste el oala cu apă clocotită, din greșeală.  Femeia încerca să pună oala de pe aragaz pe masă, s-a dezechilibrat şi a vărsat lichidul fierbinte peste micuţ.

Femeia a sunat la 112, iar la faţa locului  a fost  trimis un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanta Botoşani. Cadrele medicale i-au acordat micutului primul ajutor, dupa care l-au transportat imediat la Sectia de Pediatrie, pentru evaluarea arsurilor. Ulterior, medicii au decis transferul lui de urgenta la Iași.

„Copilul a suferit o arsura circulara la nivelul membrului superior stang si torace. Arsuri de gradele II si III pe aproximativ 14% din corp”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoșani, citat de monitorulbt.ro, citat de Observator.tv.

Citește și

VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut

 

Comentarii