MENIU CAUTĂ

O femeie din Neamț i-a răspuns concubinului la telefon în timp ce întreținea relații intime cu alt bărbat. Cum a reacționat omul înșelat / VIDEO

Distribuie

Un bărbat din comuna Girov, județul Neamț, și-a incendiat mașina în propria gospodărie, după ce și-a sunat concubina. Femeia i-a răspuns la telefon în timp ce întreținea relații sexuale cu un alt bărbat.

Scandalul a început după ce bărbatul și-a sunat iubita pentru a-i reproșa că nu are grijă de una dintre fetele ei. El aflase că pe rețelele de socializare au apărut clipuri în care minora întreținea relații sexuale orale cu un individ.

Omul și-a ieșit din fire, după ce femeia i-a răspuns la telefon chiar în timp ce făcea sex cu un alt bărbat. A recunoscut franc faptul că a deranjat-o în timpul unei partide de sex oral, scrie ziarpiatraneamt.ro.

Orbit de furie, omul a ieșit în gospodărie și a dat foc mașinii sale.

Două autospeciale de pompieri au intervenit la fața locului pentru a lichida incendiul ce risca să se extindă la casă.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 2 martie.

„Sâmbătă, 02.03.2019, la ora 16:19, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui incendiu la un autoturism în localitatea Girov.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ, care au stins incendiul”, potrivit ISU Neamţ.

Autoturismul s-a făcut scrum.

Tot în județul Neamț, un bărbat a ajuns în arest după ce și-a bătut toată familia, chiar de Valentines Day. Nu a scăpat de furia individului de 35 de ani nici măcar copilul acestuia în vârstă de 6 ani.


Citește și:

MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!

INTERVIU | «Suntem mai bogați și totuși mai săraci». Ladislau Bölöni împlinește astăzi 66 de ani. Cum se simte, ce-i place și ce nu, ce-l împlinește și ce-l deranjează la timpurile pe care le trăim

Unde-și ascundeau bogații banii înainte de Revoluție. Metode ingenioase de pe vremea lui Ceaușescu, de frica Legii ilicitului


 

Comentarii