Mergi direct la conținut »
O femeie e sclavă supusă total prietenului ei! Așa a reușit să-și înfrâneze poftele culinare: "El e stăpânul și eu am ales durerea!"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie e sclavă supusă total prietenului ei! Așa a reușit să-și înfrâneze poftele culinare: "El e stăpânul și eu am ales durerea!"

O femeie e sclavă supusă total prietenului ei! Așa a reușit să-și înfrâneze poftele culinare: „El e stăpânul și eu am ales durerea!”

Antonina Barbuzza, alias Nancy, și Emanuele Mureddu, alias Jack, sunt un cuplu nonconformist din Roma. Cei doi spun că trăiesc zi de zi în stilul de viață "BDSM".

Antonina a ales să-i fie sclavă credincioasă iubitului său, care poate face ce vrea cu ea. O poate bate, o poate umili, dar și care, printre alte restricții, a reușit să-i pună ordine în stilul alimentar! Povestea celor doi a fost spusă de cei de la mirror.co.uk.

 Cei doi joacă în continuu rolul de personaj dominant, el, și supus total, ea. „Nancy” poartă permanent un soi de guler, care semnifică „declarația ei de supunere” lui „Jack”, autodeclarat un personaj sadic.

Ea îi îndeplinește orice dorință și orice fantezie iubitului ei. Femeia are de îndeplinit îndatoriri dintre cele mai lumești, până la cele mai umilitoare. Ea trebuie să-i facă și ceaiul, dar să-i curețe și cizmele, oricând el i-o cere.

Când „Jack” are chef, „Nancy” trebuie să devină „scrumiera lui umană”, adică trebuie să stea cu gura deschisă cât timp el fumează și să dea scrumul în gura ei. Sau chiar să stingă mucul de țigară.

Antonina, care vrea să devină designer de modă, a spus că nu este „sclavă” decât pentru iubitul ei și că stilul acesta de viață, „BSDM”, a ajutat-o să lupte cu bulimia și să-și pună ordine în obiceiurile culinare. 

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

„Am avut o dorința de a-mi recâștiga puterea asupra corpului, durerea pe care o făcusem corpului meu nu era o durere pe care am vrut-o. Sunt într-o relație în care, în cele din urmă, aș putea să mă las cu totul în răspunderea altcuiva, pentru că văd că de cealaltă parte există cineva care mă poate ajuta”.

Jack a confirmat că n-are milă de iubita lui. „Sunt foarte dur. O lovesc cu tot ce găsesc la îndemână. Chiar și cu scaune”. Ei folosesc câteodată și frânghii, cu care bărbatul o leagă pe sclava sa.
„Știu foarte multe persoane care au avut incidente, deoarece nu fost atenți și au mers la spital. În trei ani nu am avut un incident pentru că am fost foarte atenți”, a mai spus Antonina.
Ei preferă acest stil de viață pentru că sparge barierele convențiilor. „Nu sunt băiat bun, cu îmbrățișări și lucruri de genul ăsta. Prefer să am grijă de obrazul cuiva după ce i-am tras una peste față”, a mai spus bărbatul.
Familia Antoninei nu știe rolul pe care fata lor a ales să-l joace. „Câteodată, oamenii cred că sunt victima unor abuzuri. El a stăpânul, dar eu am ales durerea. Eu decid când să sufăr, cât de tare să sufăr, dar, cel mai important, îmi place durerea. pentru mine e foarte plăcut să-l văd pe el simțindu-se confortabil că poate face ce vrea cu mine”.
Close
Închide
  Close