Mergi direct la conținut »
O femeie gravidă din Satu Mare și-a scos copilul la vânzare pe Facebook! Cât s-a gândit să ceară pentru acesta
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie gravidă din Satu Mare și-a scos copilul la vânzare pe Facebook! Cât s-a gândit să ceară pentru acesta

O femeie gravidă din Satu Mare și-a scos copilul la vânzare pe Facebook! Cât s-a gândit să ceară pentru acesta

O femeie din Satu Mare, în vârstă de 31 de ani, a șocat rețelele sociale cu un anunț despre intenția de a-și vinde copilul nenăscut încă.

Femeia a lăsat un anunț pe un site dedicat viitoarelor mămici. Ea a avansat chiar și o sumă la care se gândește pentru copilul ei nenăscut, 10.000 de euro, a dezvăluit site-ul stirileprotv.ro.

Mai are trei copii și datorii la bănci

Femeia în vârstă de 31 de ani susține că mai are trei copii și că nu mai are cu ce să-l crească și pe al patrulea. Mai mult, ea a explicat că este înglodată în datorii la bănci și de aceea ar vrea să scape de copilul care urmează să vină pe lume.

Multe viitoare mămici, șocate de anunțul văzut, au criticat-o, moment în care femeia și-a șters anunțul. Ea a spus că s-a exprimat greșit și că vrea doar să-l dea unei familii spre adopție, nu să-l vândă.

Protecția Copilului s-a autosesizat și va demara o anchetă în acest caz.


Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că „medicul chirurg” a intrat în sala de operație alături de un prieten, Michelle di Chirico, un dentist! „Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”

Close
Închide
  Close