Mergi direct la conținut »
FOTO | O femeie i-a organizat o petrecere sexuală iubitului ei. Ce a realizat a doua zi i-a schimbat viața
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O femeie i-a organizat o petrecere sexuală iubitului ei. Ce a realizat a doua zi i-a schimbat viața

FOTO | O femeie i-a organizat o petrecere sexuală iubitului ei. Ce a realizat a doua zi i-a schimbat viața

Viața lui Sarah Banahan, o femeie de 34 de ani din Marea Britanie, s-a schimbat radical după ce i-a organizat iubitului ei o petrecere sexuală. Tânăra a povestit că i-a plăcut atât de mult ce s-a petrecut în timpul evenimentului, încât și-a părăsit iubitul și a renunțat la serviciu ei pentru a intra în industria erotică.

Sarah care locuiește în Covent Garden, Londra, spune că a vrut să-i facă bărbatului din viața ei un altfel de cadou. Ea a organizat petrecerea sexuală, eveniment care s-a dovedit a fi un adevărat succes, potrivit mirror.co.uk.

Astfel, Sarah și-a dat seama că vrea să-și schimbe viața și să fie implicată sută la sută în organizarea de petreceri erotice. A demisionat, și-a părăsit iubitul și spune că nu regretă nicio clipă decizia de a merge pe noul drum.

Tânăra spune că este în prezent singură, fiind mult prea ocupată pentru a avea un iubit. De asemenea, britanica afirmă că și-ar dori ca oamenii să fie mai deschiși la minte cu privire la astfel de petreceri care, spune ea, sunt „despre a te conecta la alții și despre a-ți exprima sexualitatea”.

Foto: Facebook


Secunda în care interlopii din Craiova s-au speriat de o femeie!Close
Închide
  Close