Mergi direct la conținut »
O femeie a scăpat de un violator lovindu-l cu tocurile! Ce s-a întâmplat după aceea
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie a scăpat de un violator lovindu-l cu tocurile! Ce s-a întâmplat după aceea

O femeie a scăpat de un violator lovindu-l cu tocurile! Ce s-a întâmplat după aceea

Cherrie Barker, o femeie în vârstă de 49 de ani din Derby, a fost atacată pe o stradă întunecoasă din oraș de un violator. Ea s-a salvat, punându-l pe agresor pe fugă, după ce l-a lovit cu tocurile de la botine.

Femeia se întorcea de la o aniversare când, în apropierea casei, a fost atacată de un  bărbat, care a apucat-o de mână și a început să-i tragă hainele de pe ea, a informat themirror.co.uk.

„Am înghețat! I-am oferit poșeta, banii, dar n-a vrut. A început să tragă de hainele mele. Atunci l-am lovit în cap cu tocurile și a fugit. A zbierat ceva ce n-am înțeles”, a dezvăluit Cherrie Barker.

Din fericire, femeia și-a schimbat încălțările când a plecat de la petrecere și a avut botinele cu tocuri mari la îndemână, într-o plasă. L-a lovit cu tocurile în cap, până l-a pus pe fugă.

„N-am mai ieșit din casă”

Femeia a alergat spre casă, a deschis ușa și a izbucnit în lacrimi, după această tentativă de viol. „N-am mai ieșit din casă de atunci. Nu m-am gândit că am greșit cu ceva, dar și să pleci de acasă e periculos. Dacă plecați undeva, nu vă întoarceți singure. Nu merită. Luați un taxi sau chemați un prieten”, a mai spus femeia.

Ea l-a descris pe agresor ca fiind un tânăr de circa 20 de ani, cu accent est-european.

O femeie din India n-a avut noroc și n-a scăpat de violatori.


Fetița de șase ani care își îngrijește tatăl paralizat a emoționat o lume întreagă

Spitalul din România care are propria grădină bio. Sera hrănește pacienții și copiii de la grădiniță și va scoate și profit

Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Busuioc. Ce spune medicul care l-a operat

Close
Închide
  Close