MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2012 12:33

O femeie şi fiul său, ambii cu dizabilităţi locomotorii, morţi în casă din cauza frigului

Distribuie

Femeia, în vârstă de 69 de ani, şi fiul acesteia, în vârstă de 43 de ani, din localitatea suceveană Pătrăuţi, au fost găsiţi morţi în locuinţa lor, de către sora bărbatului, care a anunţat autorităţile şi Poliţia. La locuinţa celor doi au mers un poliţist şi medicul de familie, iniţial crezându-se că cei doi au murit în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon. Rezultatele preliminare ale necropsiei arată, însă, că cei doi au murit în urma unei „insuficienţe cardio-respiratorii acute consecutiv cu hipotermie”, conform Mediafax.
Reprezentantul Poliţiei Suceava a precizat că poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul surorii bărbatului decedat. Femeia îl avea în îngrijire pe bărbat, care avea dizabilităţi locomotorii, ea având încheiat în acest sens un contract cu Primăria Pătrăuţi.
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Adrian Popescu, a declarat că atât femeia în vârstă de 69 de ani, cât şi fiul acesteia aveau handicap locomotor, iar data probabilă a deceselor a fost 12 februarie.
 

Comentarii