Mergi direct la conținut »
O femeie și-a găsit pisica pierdută în urmă cu 15 ani

O femeie din Statele Unite și-a găsit pisica, pe care o pierduse în urmă cu 15 ani.  Inițial, ea nu a crezut că este vorba despre motanul ei, ci despre o altă felină rătăcită, relatează The Maui News.

Motanul James a dispărut în urmă cu 15 ani din locuința sa din Maui. Mai precis, motanul a dispărut în 2001, iar de atunci familia sa nu a reușit să mai dea de el.

“Copiii mei l-au căutat timp de câteva luni. Erau foarte supărați că nu l-au găsit. Nu știam ce s-a întâmplat cu James”, a povestit Tori Takayesu, stăpâna motanului.

După 15 ani, femeia a primit un telefon. A aflat că pisica ei a fost găsită. Inițial, Tori a crezut că cel care a sunat-o a format un număr greșit, însă apoi și-a amintit de James.

“Dintr-o dată, mi-am amintit. Nu mi-a venit să cred. Nu m-am gândit niciodată, că după atâția ani se va întoarce la mine”, a povestit ea.

James a fost găsit și identificat cu ajutorul microcipului, iar acum urmează să se întoarcă la stăpâna sa, unde va trebui să se înțeleagă cu cei patru câini ai familiei.

NorthFoto

Close
Închide
  Close