Mergi direct la conținut »
VIDEO | O fetiță a murit după ce a căzut din brațele mamei care își făcea un selfie. Momentul a fost filmat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | O fetiță a murit după ce a căzut din brațele mamei care își făcea un selfie. Momentul a fost filmat

VIDEO | O fetiță a murit după ce a căzut din brațele mamei care își făcea un selfie. Momentul a fost filmat

O fetiță de 10 luni a murit după ce a alunecat din brațele mamei sale care încerca să-și facă un selfie în timp ce se afla pe scările rulante ale unui centru comercial.

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere dintr-un mall din India, se poate observa cum o femeie cu un copil în brațe urcă pe scările rulante, potrivit Daily Mail.

Dintr-o dată, copilul alunecă din brațele mamei și se lovește de balustradă, ca apoi să se prăbușească în gol trei etaje.

Potrivit martorilor incidentului, soțul femeii i-a cerut acesteia să facă un selfie în timp ce urcau pe scările rulante, moment în care ea s-a dezechilibrat și a scăpat copilul.

Cumpărătorii panicați s-au grăbit să o ajute pe micuța, dar aceasta a murit imediat. În încercarea de a resuscita, fetița a fost preluată imediat de un echipaj al ambulanței, dar medicii nu au mai putut face nimic. Poliția din India a început să facă cercetări în acest caz.

Avertizăm că imaginile de mai jos pot avea un impact emoțional puternic.


VIDEO EXCLUSIV/ Ela Crăciun vorbește deschis despre sarcina la femeile de peste 35 de ani. „Vârsta cumva își spune cuvântul”


Close
Închide
  Close