Geanina avea 7 ani şi tocmai începuse şcoala în anul 2006, când, într-o zi, a fost atacată de o haită de câini pe drumul spre casă. Cei nouă maidanezi au înconjurat- o, au doborât-o la pământ şi au început să-şi înfigă colţii în ea. Pielea de pe cap i-a fost smulsă, micuţa fiind găsită inconştientă, într-o baltă de sânge. Medicii au reuşit, printr-o minune, să-i salveze viaţa, însă Geanina a suferit mai multe operaţii, ultima, chiar în luna septembrie.
I se va face transplant de păr
În prezent, fetiţa îşi acoperă cu o şepcuţă bandajele, însă este optimistă. Medicii i-au spus că în curând va deveni o domnişoară ca oricare alta, dar pentru asta trebuie să i se mai facă un transplant de păr. “Mulţumesc lui Dumnezeu că Geanina s-a vindecat cât de cât. Mai trebuie să facem vreo două-trei operaţii pentru ca totul să fie bine, dar mă bucur tare mult că este lângă mine. Cred că îngerii au apărat-o în acea zi”, spune Iuliana Giurcă, mama copilei.
Geanina dă dovadă de curaj în continuare şi, după ce a luptat pentru dreptul ei de a trăi, este acum o elevă bună, îi place să deseneze şi să danseze, iar cea mai mare dorinţă a ei este să aibă un… căţel! “Mi-ar plăcea să am un pechinez cu care să mă joc toată ziua. Nu îmi este frică de câini”, a spus fetiţa curajoasă.

Ţine doliu pentru patrupezii care vor fi eutanasiaţi

Cristina Lapis, preşedinta Asociaţiei Milioane de Prieteni, a anunţat, ieri, că va purta doliu pentru căţeii care vor fi eutanasiaţi. “Sunt tristă în sufletul meu pentru că s-a luat această decizie şi m-am hotărât să port negru şi voi ţine doliu atât timp cât câinii vor fi omorâţi. De 5-6 ani, în viaţa de zi cu zi, Brigitte Bardot se îmbracă numai în negru, e în doliu pentru toate animalele ucise”, a mărturisit Cristina Lapis. (Liviu Cioineag)

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare