Mergi direct la conținut »
O fetiță de 13 ani a reușit să-i demaște pe cei opt băieți care au violat-o după ce i-a descoperit pe Facebook!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O fetiță de 13 ani a reușit să-i demaște pe cei opt băieți care au violat-o după ce i-a descoperit pe Facebook!

O fetiță de 13 ani a reușit să-i demaște pe cei opt băieți care au violat-o după ce i-a descoperit pe Facebook!

O fetiță de 13 ani din Germania a fost cu prietenii la o piscină din Velbert, din Germania, iar pe drumul spre casă, a fost prinsă de opt bărbați, care au dus-o într-o pădure și au violat-o cu bestialitate.

Un prieten al familiei care a plecat în căutarea tinerei, fiindcă părinții ei se alertaseră deja, a trecut pe lângă pădurea unde a avut loc oroarea, moment în care cei opt au fugit, pentru a nu fi recunoscuți. Fata a scăpat astfel, a anunțat metro.co.uk.

Poliția a găsit un film cu oroarea în telefonul unuia dintre agresori

Fata a reușit să-l descopere pe unul dintre atacatori pe Facebook. Ea le-a arătat poza polițiștilor, care imediat l-au prins pe acesta. În telefonul lui au fgost găsite imagini de la viol. Pe baza imaginilor, au fost descoperiți și ceilalți șapte violatori.

Toți cei opt, cu toții imigranți bulgari, au fost reținuți. Cei opt au vârste cuprinse între 13 și 17 ani. Ei au susținut că fata și-a dat consimțământul să facă sex cu ei. Un băiat de 15 ani, care a violat-o de două ori, a primit cea mai dură pedeapsă, 4 ani și 9 luni după gratii.

Un alt băiat care a violat-o tot de două ori a primit și el tot patru ani de închisoare. Doi au primit câte 20 de luni după gratii, iar alți doi au scăpat cu pedepse cu suspendare. 

Ultimii doi, care fugiseră în Bulgaria pentru a scăpa, au fost extrădați în Germania, unde vor fi închiși într-o închisoare juvenilă.


114 ani de la nașterea lui Birlic. Ion Dichiseanu: „Era o persoană extrem de emotivă. În afara scenei, nu lega două vorbe!”

Close
Închide
  Close