MENIU CAUTĂ

FOTO | O mamă a fost îngrozită când fetiței ei de 2 ani i-a crescut păr pubian. Dar acest lucru i-a salvat viața micuței

Distribuie

O mamă a fost șocată să descopere că fiicei ei de doi ani i-a crescut păr pubian. Speriată, femeia a mers într-un suflet la medic pentru a afla ce se întâmplă. 

După descoperirea bizară, Breeanna Shepherd, 23 de ani, și-a dus copilul de urgență la medic. Acolo a descoperit că fiica ei, Brynnleigh , suferea de cancer ovarian, lucru care i-a declanșat începerea pubertății, potrivit thesun.co.uk.

Micuța a fost internată de urgență (foto Breeanna Shepherd)

Micuța a fost internată de urgență (foto Breeanna Shepherd)

Este posibil ca micuța să fie cel mai tânăr suferind de cancer ovarian din lume, și spitalul unde este tratată, Saint Franciss Hospital din Tulsa, Oklahoma, USA, o folosește ca studiu de caz.

 

Breeanna a povestit cum Brynnleigh s-a recuperat bine, în ciuda faptului că a suferit o intervenție chirurgicală de îndepărtare a trompei dreapte, a ovarului drept și tumorii uriașe. Din fericirea, fetița nu a avut nevoie de radioterapie sau chimioterapie.

fetița alături de mama ei, Brynnleigh (sursa foto Brynnleigh Shepherd)

Fetița alături de mama ei, Brynnleigh (sursa foto Brynnleigh Shepherd)

„Fiica mea este curajoasă și scliplitoare. Chiar și atunci când trecea prin clipele grele, ea zâmbea. Îi place să-și ridice tricoul să-și arate cicatricea. Ea spune că tăietura este frumoasă și că medicii i-au făcut-o pentru a o salva”, a declarat mama micuței supraviețuitoare.

fetița (sursa foto Brynnleigh Shepherd)

Fetița este acum bine (sursa foto Brynnleigh Shepherd)


 

REPORTAJ / Mihai Stoica a devenit tată în timp ce era într-o misiune militară în Polonia. ”Mereu în sufletul meu a fost acolo un gol”


 

Citește mai multe despre Cancer și cancer ovarian pe Libertatea.

Comentarii