Mergi direct la conținut »
FOTO | O mamă obsedată de selfie-uri și-a ucis copilul de doi ani. I-a ascuns rămășițele în poșetă Galerie foto
9imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O mamă obsedată de selfie-uri și-a ucis copilul de doi ani. I-a ascuns rămășițele în poșetă

FOTO | O mamă obsedată de selfie-uri și-a ucis copilul de doi ani. I-a ascuns rămășițele în poșetă

Nakira Griner, în vârstă de 24 de ani, din New Jersey, SUA, le-a povestit polițiștilor că, în timp ce mergea pe stradă cu cei doi copii ai săi, un bărbat a lovit-o și i-a răpit băiețelul de doi ani. Dar polițiștii au devenit suspicioși atunci când femeie s-a încurcat în explicații.

Autoritățile au făcut căutări la locuința femeii, acolo unde au descoperit oribila crimă. Ea și-a ucis fiul de 2 ani, l-a tranșat și i-a dat foc. Rămășițele lui au fost găsite în poșeta lui Nakira.

Nakira a fost supusă unui test poligraf pe care l-a picat. Ea a recunoscut în timpul interogatorului că l-a rănit pe băiețel pentru că acesta nu voia să mănânce și nu o asculta.

Femeia a mai spus că l-a lovit pe băiat, dar că l-a lăsat în viață, de unul sigur pe stradă, vrând ca un trecător să-l găsească și să-l ajute, potrivit The Sun.

Tânăra este acuzată de omor, maltratarea unui copil, profanare de cadavre și ascunderea sau distrugerea de probe. Investigația continuă, dar dacă va fi găsită vinovată, Nakira va sta cel puțin 25 de ani după gratii.

FOTO FACEBOOK


VIDEO/ Viața unui operator la 112: de la fetița de 10 ani care și-a salvat mama, la românii care sună ca să-şi încarce cartelele telefonice


 

 

Close
Închide
  Close