Mergi direct la conținut »
FOTO | Tragedie înainte de Crăciun. O mamă și cei doi copii ai ei au murit arși într-un incendiu care le-a cuprins casa Galerie foto
8imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Tragedie înainte de Crăciun. O mamă și cei doi copii ai ei au murit arși într-un incendiu care le-a cuprins casa

FOTO | Tragedie înainte de Crăciun. O mamă și cei doi copii ai ei au murit arși într-un incendiu care le-a cuprins casa

Justine Collison, 33 de ani, fiica ei, Izzy, 8 ani, și fiul ei, Harvey, cinci ani, au murit, sâmbătă, după ce un incendiu violent le-a cuprins casa din Collingham, Nottinghamshire. 

Tatăl copiilor și partenerul de viață al femeii,  Gavin Collison, 34 de ani, se zbate între viață și moarte pe un pat de spital din cauza rănilor grave pe care le-a suferit.

Mama lui Justine, Diane Fletcher, 53 de ani, a reușit să iasă din casă și a scăpat nevătămată, cel puțin din punct de vedere fizic, potrivit metro.co.uk.

Poliția și pompierii lucrează împreună pentru a stabili ce a provocat incendiul. Tragedia a șocat comunitatea locală, iar biserica din Collingham va rămâne deschisă publicului până în ziua de Crăciun pentru oamenii care vor să se roage pentru familia Collison.

Oamenii apropiați familiei au adus un omagiu pe rețelele de socializare. „Frumoasa mea prietenă și cei doi copii frumoși ai ei au pierit într-un mod atât de cumplit. Gavin se luptă pentru viața sa. Vă iubesc atât de mult Justine, Izzy și Harvey”, a scris pe Facebook o prietenă îndurerată.

„Justine și-a trăit viața într-un mod frumos, însă a fost mult prea scurtă. Sunt devastată pentru toată familia. Această mamă și-a prețuit copiii nespus de mult „, a mai scris cineva pe rețeaua de socializare.

Foto Facebook


VIDEO & FOTO / Gestul fabulos făcut de handbaliste după înfrângerea cu Rusia. Cristina Neagu abia și-a stăpânit lacrimile


 

Close
Închide
  Close