MENIU CAUTĂ

O mașină Lamborghini a luat foc în București, joi după amiază. De unde a pornit incendiul

Distribuie

O mașină Lamborghini a luat foc în București, joi după amiază. Momentul a fost filmat și difuzat pe rețelele de socializare de realizatorul TV Cabral Ibacka. Bolidul de lux nu era însă al lui, ci al unei femei care a reușit să se salveze și a sunat imediat la 112. Pompierii au ajuns în scurt timp și au stins incendiul, pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei.

Din primele date, șoferița a simțit miros de fum și a tras imediat pe dreapta. Focul a izbucnit, așa după cum se vede în imagini, din compartimentul motor al mașinii extrem de puternice.

Autoturismul marca Lamborghini aparţinea atletei Anca Heltne, vicecampioanaă europeană de sală la aruncarea greutăţii şi fostă concurentă la Olimpiada de la Beijing.

 

View this post on Instagram

 

Nasol rau. #supercars #supercar #supercarspotting #fire #burningcar #supersport #fail #destroy

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka) on

Autoturismul de peste 500 de cai putere a fost cuprins de flăcări la intersecția dintre Şoseaua Andronache şi strada Coacăzelor din Bucureşti. Potrivit pompierilor, nu a fost rănit nimeri în eveniment.


Citește și: VIDEO/Un caz social prezentat de Libertatea a avut ecou! Bătrânul care nu mai putea mânca, ajutat de un stomatolog. „În maximum o lună o să-i putem reda zâmbetul!”


 

Citește mai multe despre Lamborghini pe Libertatea.

Comentarii