Alexander Johnson (45 de ani) și soția lui Luna Almaz (31 de ani) au „închiriat-o” pe tânăra olandeză pentru o partidă de sex în trei. Ceea ce se dorea o noapte de neuitat, s-a transformat într-un coșmar, a dezvăluit clarin.com.ar

Tânăra Ivana Smit, care era model, a murit căzând de la etajul 20. Forțele de ordine au găsit-o goală pe o terasă de la etajul șase al stabilimentului.

În urma recoltării probelor biologice, în corpul ei s-au descoperit ale unei combinații de alcool și substanțe interzise (ecstasy și amfetamine).

Soția a spus că a dus copilul la școală la ora 22.00!

Soții Johnson au spus că fata s-a sinucis. Alexander Johnson, un om de afaceri foarte bogat, a negat că ar fi ucis-o pe fată, spunând că după ce au făcut sex, el s-a culcat și visa adânc.

Luna Almaz, soția lui, a spus că nu știe ce s-a întâmplat, fiindcă a dus copilul la școală când s-a întâmplat tragedia. Dar era ora 22.00 când a murit tânăra Ivana. Nicio școală din lume nu e deschisă la acea oră.

Autoritățile au găsit dovezi care au dus la redeschiderea cazului. „Pe gâtul fetei am găsit urme care arătau că ar fi fost ștrangulată și aruncată de la etaj”, au spus anchetatorii.

Ambii soți au recunoscut că au făcut sex cu Ivana în acea seară. Luna a dezvăluit că Ivana i-ar fi spus că are 26 de ani, nu 18.

Alexander Johnson și Luna Almaz au revenit în SUA, în Houston, dar pe 21 decembrie va fi un nou proces, al cărui verdict final va fi făcut public pe 22 ianuarie 2019.

Ivana Smit s-a născut la Sittard, în Olanda, dar a copilărit în Malaezia, unde a fost crescută de bunicii ei.


EXPERIMENT LIBERTATEA. Unde fugim când sună alarma? Buncăre private și subsoluri abandonate din anii 90