MENIU CAUTĂ

O pasarelă de pietoni s-a prăbușit în India. Cel puțin patru persoane au murit și alte câteva zeci au fost rănite

Distribuie

Pasarela de pietoni s-a prăbușit, joi, la o oră de vârf, lângă gara Chhatrapati Shivaji din Mumbai. Aproximativ 30 de oameni au fost răniți și patru au murit în urma incidentului. Autoritățilese tem că alte persoane ar putea fi prinse sub dărâmături.

„Douăzeci şi opt de persoane au fost rănite când s-a prăbuşit pasarela. Patru persoane transportate la spital au murit din cauza rănilor”, a declarat Tanaji Kamble, purtător de cuvânt al organismului municipal însărcinat cu gestionarea catastrofelor, potrivit Agerpres.

Echipele de salvare sunt prezente sunt prezente la faţa locului, căutând posibile victime printre dărâmături.

Potrivit presei din India, pasarela care s-a prăbușit se afla în reparații. Responsabilii căilor ferate au acuzat vremea proastă pentru a explica aglomerația, în pofida avertismentelor lansate anterior cu privire la riscurile de accidente pe această pasarelă.

Incidentul scoate încă o dată în evidentă starea proastă a infrastructurilor din Mumbai. În septembrie 2017, 23 de persoane au murit în urma prăbuşirii unei pasarele înguste în gara Prabhadevi, în centrul Mumbaiului.

Foto EPA


Firea a interzis cutremurul în București! Un mash publicitar uriaș care înfățișa cum ar arăta o clădire după cutremur a fost dat jos la patru zile după ce a fost montat


 

Comentarii