Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O pisică a câştigat în ultimii doi ani mai mulţi bani decât cele mai mari vedete de la Hollywood | FOTO

O pisică a câştigat în ultimii doi ani mai mulţi bani decât cele mai mari vedete de la Hollywood | FOTO

De Iulian Simbeteanu,

”Grumpy Cat”, pisica morocănoasă care a devenit un adevărat fenomen pe reţelele de socializare, i-a adus stăpânei sale, Tabatha Bundesen, nu mai puţin de 100 de milioane de dolari în ultimii doi ani.
Cu o medie de 50 de milioane de dolari pe an câştigurile mâţei supărate surclasează veniturile unora dintre cele mai mari vedete de film din America. Spre exemplu, în ultimul an superstaruri precum Leonardo DiCaprio sau Jennifer Lawrence au câştigat 39, respectiv 34 milioane de dolari.
În ultimul an, dintre toţi actorii de la Hollywood, doar Robert Downey Jr. ( 75 de milioane de dolari), Dwayne „The Rock” Johnson (52 de milioane de dolari) şi Sandra Bullock (51 milioane de dolari) au avut venituri mai mari decât ”Grumpy Cat”.
În ultimii doi ani,  pisica morocănoasă a fost subiectul mai multor cărţi care s-au vândut ca pâinea caldă şi a devenit personaj într-un film de televiziune (”Grumpy Cats Worst Christmas Ever”), în puls a devenit imaginea unor produse pentru animale.
Pisica morocănoasă peste 7 milioane de fani pe Facebook, peste 520.000 pe Instagram , şi peste 250.000 pe Twitter.

Close
Închide
  Close