Mergi direct la conținut »
VIDEO | O pisică a învins 13 câini, un păun și o capră pentru a deveni primarul unei comunități din SUA
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | O pisică a învins 13 câini, un păun și o capră pentru a deveni primarul unei comunități din SUA

VIDEO | O pisică a învins 13 câini, un păun și o capră pentru a deveni primarul unei comunități din SUA

Un orașel din Michigan și-a ales primar o pisică în vârstă de 9 ani. Sweet Tart și-a adjudecat victoria în fața a 13 câini, un păun, o capră, o găină și a unei alte pisici. 

Pisica Sweet Tart, în vârstă de 9 ani, a devenit primarul comunității Omena, din Michigan. Omena este o zonă neincorporată, o regiune de teren care nu este guvernată de o societate municipală locală și în care locuiesc în jur de 300 de oameni.

Ceremonia de inaugurare a avut loc sâmbătă, în interiorul unui vagon roșu. Pisica a fost ținută în brațe de stăpânul ei, în timp ce un reporter al unei televiziune a întrebat care sunt schimbările pe care plănuiește să le facă în localitate.

Alegerile sunt organizate de Omena Historical Society, organizație care postează pe site-ul propriu poze cu candidații în fiecare an, de 10 ani încoace. Pentru fiecare vot pe care îl acordă, alegătorii plătesc 1 dolar. Astfel, în acest an, pisicuța Sweet Tart a strâns 7.000 de dolari.

Sursă foto omenahistoricalsociety.org.


 

EXCLUSIV/ Cât câștigă Dragoș Dolănescu, deputat în Parlamentul din Costa Rica? Are un salariu uriaș, dar îl cam ”îndoaie” taxele. ”Milităm pentru micșorarea lor!”


 

Close
Închide
  Close