MENIU CAUTĂ

O româncă a fost ucisă în Italia de fiul bătrânei pe care o îngrijea! Ce pedeapsă a primit bărbatul care era drogat în momentul producerii evenimentului

Distribuie

Maria Răstășanu, o îngrijitoare româncă din Italia, a fost ucisă, în 2014, la fiul bătrânei la care era angajată. Maria avea atunci 51 de ani și a fost spulberată cu mașina de fiul bătrânei, un bărbat cu inițialele G.M., care era drogat în momentul producerii tragediei.

Teribila dramă a avut loc pe o stradă din Lavena Ponte Tresa, o localitate din provincia Varese. G.M., în vârstă de 67 de ani, a lovit-o mortal cu mașina pe româncă la numai câțiva metri de casa unde aceasta venea la serviciu, a informat rotalianul.com.

Vrea arest la domiciliu

G.M. a lovit-o atât de tare, încât femeia a murit. Bărbatul a fost cercetat în stare de libertate. După mai bine de cinci ani de procese, acesta și-a aflat, în sfârșit, sentința. El a primit o sentință de cinci ani și trei luni de închisoare.

Bărbatul n-a fost găsit de autorități pentru a fi dus în spatele gratiilor. „Este posibil să fie plecat într-o călătorie și nu știe deocamdată decizia instanței”, a spus Massimo Vaglio, avocatul său.

„Aș cere să i se acorde arestul domiciliar. Clientul meu este cardiopatic și este în așteptarea unui transplant de inimă”, a mai spus avocatul acestuia.


Cu viața pre moarte călcând. Reporter la ambele capete ale unei întâmplări dramatice: familia care a donat ficatul unui băiețel de 7 ani și femeia care a primit o nouă șansă la viață

Citește mai multe despre Crima, Italia și justitie pe Libertatea.

Comentarii