De Livia Lixandru,

Tragedia s-a petrecut sub ochii bărbatului de 29 de ani, care a privit neputincios la momentele cumplite.

Tragedia a avut loc pe 29 septembrie, însă autoritățile germane au făcut publică identitatea victimei, abia acum. Andrada era angajată la firma care administra caruselul.

Cum a avut loc tragedia

Andrada şi Grigore verificau dacă barele de siguranţă ale caruselului de tip „playball” erau puse cum trebuie, pentru a evita un accident. În acel moment, caruselul a pornit şi românca a fost lovită mortal, potrivit Observator.tv.

Parchetul Potsdam a deschis un dosar de urmărire împotriva soţiei proprietarului caruselului, 67 de ani, a fiicei acesteia, 47 de ani, şi a fiului, 34 de ani, cu suspiciunea de ucidere din neglijenţă.

Două persoane se aflau în cabina de comandă a caruselului când acesta a pornit, potrivit sursei citate.

Citeşte şi:

Au „închiriat” copilul de 11 ani unui pedofil, ca să-și cumpere patru porci! Iar justiția română le dă abuzatorilor de copii, români și străini, pedepse fără executare!

ZOOM | Am fost în Vâlcea, județul cu cea mai mare speranță de viață din România, ca să aflăm secretul longevității. Fără excese la mâncare și băutură, dar și muncă. Fără politică!

Rudy Giuliani, avocatul lui Trump, amenință cu noi dezvăluiri legate de Joe Biden: „Stați să vedeți când ajungem la România!”

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor

Urmărește cel mai nou VIDEO