Mergi direct la conținut »
O româncă din Italia a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru violențe. Își bătea copilul, soțul și socrii
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O româncă din Italia a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru violențe. Își bătea copilul, soțul și socrii

O româncă din Italia a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru violențe. Își bătea copilul, soțul și socrii

O româncă de aproximativ 30 de ani, domiciliată în Chieti, regiunea Abruzzo, în Italia, a primit o condamnare de patru ani de închisoare, pentru că își maltrata fiul de doar patru ani, iar de violențele ei nu scăpau nici soțul, nici socrii!

Femeia  îl maltrata regulat pe copil. „Îl lovea pe copil, îl obliga să mănânce în timpul nopții și îl umplea de medicamente. Era înspăimântat. Ca să mănânce, maică-sa îl ducea în cameră, încuia ușa cu cheia și îi dădea mâncare cu forța”, a spus tatăl micuțului, a notat rotalianul.com.

Italianul a mai dezvăluit că soția lui româncă îl bătea pe micuț când îi făcea baie și îl îndopa pe copil cu medicamente, în special cortizon, dar copilul s-a simțit rău și a trebuit să fie dus la spital.

Femeia l-a răpit pe copil – se află cu el în România. „La început, totul mergea bine, ne-am căsătorit din dragoste și ne înțelegeam de minune”, a mai povestit italianul. Acesta a mai spus că problemele au început după ce femeia a născut.

A plecat cu copilul din 2017 în România

A crezut că e vorba doar despre o depresie post-natală, dar lucrurile s-au înrăutățit de la o zi la alta. Ea îi spunea mereu bărbatului cât de mult o enervează socrii și că simțea că aceștia o controlează.

„De câte ori plecam de acasă, nepoțelul meu începea să plângă și mă ruga să mă întorc repede”, a confirmat bunicul copilului.

Bărbatul a mai reclamat că femeia a fost violentă și cu el, și cu părinții lui. La un moment dat, ea ar fi atacat inslusiv o asistentă socială. 

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Recomandări

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Pe 25 martie 2017, femeia a luat copilul și a plecat cu el în România, la o aniversare, dar nu s-a mai întors niciodată în Italia. „Când a ajuns în România, m-a sunat și mi-a spus că s-a săturat și că e gata totul”. În acel moment, bărbatul a reclamat autorităților italiene că soția româncă i-a răpit copilul, îl maltratează pe cel mic și a fost violentă.

În cadrul procesului, un medic pediatru din Chieti a recunoscut că micuțul a fost internat, având unele probleme de creștere. Femeia a fost condamnată la patru ani de închisoare.


EXCLUSIV | Descoperire istorică! Un brașovean și un iranian au găsit, ascuns într-un dulap de epocă și neatins de 80 de ani, dosarul pe care Antonescu l-a trimis cu armata la Moscova ca să revendice tezaurul României!

Close
Închide
  Close