Mergi direct la conținut »
O româncă, gardian la închisoarea din Bristol, desemnată cea mai frumoasă femeie din oraş
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O româncă, gardian la închisoarea din Bristol, desemnată cea mai frumoasă femeie din oraş

O româncă, gardian la închisoarea din Bristol, desemnată cea mai frumoasă femeie din oraş

Alina Găitan are 28 de ani și a devenit  în urmă cu doi ani ofiţer de închisoare în Bristol, Marea Britanie, însă în timpul liber participă şi la concursuri de frumuseţe.  Tânăra a ales să lucreze în penitenciar pentru că tatăl ei a fost şi el ofiţer de închisoare şi pentru că simte că astfel poate să ajute oamenii.

Conform Bristol Post, în martie, românca a fost desemnată Miss Bristol Inspiration 2019, urmând ca în mai să reprezinte oraşul la finala Miss Inspiration 2019 care va avea loc în Ţara Galilor.

Alina Găitan este licenţiată în economie şi vorbeşte fluent nu mai puţin de șase limbi, respectiv româna, engleza, franceza, italiana, spaniola şi portugheza.

Înainte de finala Miss Inspiration din Ţara Galilor, Alina are puterea să recunoască faptul că „prin participarea la acest concurs vreau să arăt că există atât de multe moduri în care poţi fi frumos. Nu este doar despre cum arăţi. M-am luptat cu imaginea corpului meu în trecut şi ştiu că asta este o problemă care afectează multe femei„, potrivit Observator.tv.

Citește și

Moartea lui Răzvan Ciobanu, concluziile preliminare ale Poliției. Ipoteza sinuciderii este exclusă. Legiștii verifică dacă a consumat alcool sau substanțe interzise

Close
Închide
  Close