MENIU CAUTĂ

O româncă stabilită în Italia a murit după ce a fost atacată de un hoț în propria mașină. Acesta a aruncat-o pe stradă, iar loviturile i-au fost fatale

Distribuie

Mihaela Stoicescu, o româncă în vârstă de 51 de ani, a murit ieri după un episod foarte dur. Ea se afla în mașina ei când un hoț a intrat peste ea în vehicul, a aruncat-o pe stradă. Ca urmare a loviturilor primite, Mihaela a murit.

Tragedia a avut loc la Noventa Vicentina, în provincia Vicenza. Mihaela mersese împreună cu o nepoată de-a sa, în vârstă de 33 de ani, să scoate diverse sume de bani de la mai multe bancomate, a informat rotalianul.com.

Banii îi erau necesari patronului la care era angajată nepoata sa, care avea nevoie de lichidități pentru a onora o plată, dar uitase să scoată el banii. Atunci a decis s-o trimită pe româncă. Aceasta, temându-se să nu fie ținta hoților, și-a rugat mătușa s-o însoțească.

Nimeni nu le-a văzut fețele atacatorilor

După ce au ridicat bani de la patru bancomate, cele două au ajuns și la un sediu de bancă din Noventa Vicentina. Nepoata a intrat în bancă, iar mătușa a rămas în mașină, cu cheile în contact.

Hoțul, care a avut și un complice, a știut, probabil, că femeile aveau mulți bani în mașină și a vrut să fure vehiculul cu totul. El a intrat în mașină pe portiera din dreapta, a încercat s-o arunce pe româncă de pe scaunul șoferului și să plece cu mașina. Numai că românca s-a prins cu putere de portieră. Hoțul a făcut mai multe mișcări bruște, încercând să scape de româncă. În timpul acestor manevre, hoțul a lovit violent și o ambulanță.

Rănile căpătate i-au fost fatale Mihaelei. Hoțul a scăpat de româncă, dar n-a mers decât 200 de metri, fiindcă s-a izbit de un stâlp. Cei doi hoți au reușit să fugă și, deocamdată, nu li s-a dat de urmă. Niciun martor nu le-a văzut chipurile, astfel că poliția nu le-a putut face portretul-robot. Acum se caută toaste imaginile de la casele de luat vederi din zonă.


Firea a interzis cutremurul în București! Un mash publicitar uriaș care înfățișa cum ar arăta o clădire după cutremur a fost dat jos la patru zile după ce a fost montat

Citește mai multe despre Deces, hoţi și Italia pe Libertatea.

Comentarii