MENIU CAUTĂ

Reacția unei tinere după ce a aflat că tatăl ei se identifică drept o femeie. ”I-am găsit perucile în dormitor”

Distribuie

O fiică a dezvăluit cum a reacționat în momentul în care a aflat că tatăl ei se identifică drept o femeie, după ce a descoperit peruci și hormoni sexuali în dormitorul lui.

Jessica Newsom, din Baton Rouge, Louisiana, avea 20 de ani când a găsit un flacon de progesteron, un hormon feminin implicat în ciclul menstrual, în dormitorul tatălui ei. Bărbatul, cunoscut atunci drept Jeff, i-a povestit fiicei sale că își injecta hormonul încă din tinerețe.

Patru ani mai târziu, Jeff a decis că a vrea să trăiască ca o femeie și și-a schimbat numele în Julie, fiica lui având nevoie de câteva luni pentru a accepta schimbarea, dar acum îl susține pe tatăl său, scrie Daily Mail.

„M-am mutat de acasă când am început facultatea, în 2003, și în anii următori, mama a fost diagnosticată cu cancer la sân, apoi părinții mei au divorțat. Cum nu mai eram acasă, am fost confuză și am acuzat-o pe mama că e de vină, pentru că a început să se vadă cu alt bărbat în timpul tratamentului pentru cancer. (…) Totuși, când m-am întors acasă într-o vacanță, am descoperit că tatăl meu se îmbrăca ca o femeie”, a dezvăluit Jessica.

După ce a descoperit perucile și flacoanele cu hormoni, Jessica susține că nu știa la ce să se aștepte: „Mi-am spus că e ciudat și că e un costum pentru Halloween”.

„Apoi am început să mă uit mai atent în camera lui și a văzut mai multe rețete medicale. Am deschis calculatorul și am descoperit ce era de fapt și m-am speriat. L-am sunat pe iubitul meu de la vremea respectivă și i-am explicat descoperirea”, a adăugat femeia.

Jessica mai arată că tatăl lui a ascuns identitatea lui de când era ea mică și el tânăr.

„Îmi povestea că atunci când era împreună cu mama abia aștepta să-i poarte rochiile când ea nu era acasă. Ulterior și-a dat șosetele jos și mi-a arătat că și-a făcut pedichiura”, a declarat fiica omului.

Julie (Jeff) a decis în 2009 să trăiască definitiv ca o femeie, iar în mai 2015 și-a făcut o schimbare de sex.

Din momentul schimbării, Julie este sprijinită necondiționat de fiica lui și de Jacob, soțul Jessicăi.


CITEȘTE ȘI: De ce vrea senatorul Niculae Bădălău să schimbe legea armelor. Înainte de a fi furat voia de două ori mai multe cartușe, acum vrea ca arma să poată fi ținută la îndemână


 

Citește mai multe despre peruci pe Libertatea.

Comentarii