MENIU CAUTĂ

O tânără de 21 de ani le-a trezit suspiciuni polițiștilor de la vamă. A urmat o percheziție la „sânge”. Fata s-a ales cu o amendă uriașă

Distribuie

Tânăra I.B., cu dublă cetățenie, româno-ucraineană, a fost oprită ieri la punctul de vamă Siret. Femeia în vârstă de 21 de ani conducea o mașină înmatriculată în Bulgaria.

Acționând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au decis să opereze o percheziție amplă mașinii, bagajelor și persoanei, a informat suceavanews.ro.

Făcea contrabandă cu țigări

Aceștia au avut fler. În mașina tinerei au găsit, într-un loc special amenajat, ascunsă o mare cantitate de țigări de contrabandă. Marfa nu fusese declarată. Cele 350 de pachete de țigări de contrabandă au fost reținute. Valoarea estimată a acestui „colet” cu  țigări de proveniență ucraineană a fost stabilită la 525 lei.

Mașina, în valoare de 13.800 de lei a fost indisponibilizată, deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.
Tânăra contrabandistă s-a ales cu o amendă penală de 5.000 de lei.


REPORTAJ/ Sărbătoare la Pietroşani, Prahova: cai aduşi la botezat în zi de sărbătoare, bătuţi cu sălbăticie: „Fir-ar mă-ta a dracului!”/ VIDE0&FOTO

Citește mai multe despre amendă, cetatenie, contrabanda și Romania pe Libertatea.

Comentarii