Mergi direct la conținut »
O tânără din Botoșani și-a înjunghiat frații la scurt timp după revedere. Motivul pentru care le-a aplicat corecția violentă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O tânără din Botoșani și-a înjunghiat frații la scurt timp după revedere. Motivul pentru care le-a aplicat corecția violentă

O tânără din Botoșani și-a înjunghiat frații la scurt timp după revedere. Motivul pentru care le-a aplicat corecția violentă

Scene de coșmar în comuna Frumușica din județul Botoșani. O tânără de 23 de ani și-a înjunghiat ambii frați, după ce au băut împreună mai multe pahare cu alcool.

De Răzvan Mihalașcu,

Cei doi frați, care sunt din județul Neamț, au fost bucuroși să-și revadă sora. Tânăra de 23 de ani și frații ei s-au cinstit cu alcool, miercuri dimineață, când soarele abia răsărise.

Bucuria revederii a trecut, însă, repede pentru că frații și-au amintit de probleme și au început să se certe. De la reproșuri și înjurături, totul a degenerat într-un scandal monstru, relatează Monitorul de Botoșani.

Pentru că a văzut că nu-și poate potoli frații, tânăra a decis să le aplice o „corecție”. A spart o sticlă cu care i-a atacat pe cei doi bărbați. Pentru că au fost înjunghiați, frații au sunat la 112 ca să ceară ajutor.

Unul dintre ei, un tânăr de 20 de ani, a refuzat transportul la spital, în vreme ce fratele său mai mare, de 24 de ani, a fost transportat la spitalul de Urgențe.

Cazul a ajuns și în atenția Poliției, care a deschis o anchetă.

sursă foto: Monitorul de Botoșani


Citește și:

Reportaj la procesul lui Sorin Oprescu, ajuns la termenul 72. Judecătoarea negociază cu avocații termenele și își anunță pensionarea! „În iunie îmi iese decizia și mă duc să fac prăjituri acasă”


 

Close
Închide
  Close