MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

O tânără mamă spune că și-a împușcat mortal iubitul după ce bărbatul a abuzat-o și torturat-o ani de zile

Distribuie

Nicole Addimando, în vârstă de 30 de ani, din Poughkeepsie, New York, susține că partenerul ei de viață, Christopher Grover, a sugrumat-o cu cordonul de la halatul de baie și a folosit o lingură fierbinte pentru a-i arde diferite părți ale trupului. 

Vineri, tânăra care are doi copii a fost găsită vinovată de crimă de gradul doi după ce l-a împușcat mortal pe Christopher, în timp ce acesta dormea, în luna septembrie a anului 2017. Ea riscă să fie închisă pe viață pentru faptele ei și își va afla sentința la audierea care va avea loc pe 20 mai.

Nicole a spus în fața instanței că a suferit ani de zile de tortură, abuz fizic și psihic. În noapte incidentului, ea s-a dus lângă o mașină a poliției și i-a spus ofițerului că a avut loc un „incident” la ea acasă, potrivit mirror.co.uk.

Poliția a găsit trupul lui Christopher pe canapea. Cu câteva ore înainte ca bărbatul să moară, asistenții de la Protecția Copilului au vizitat apartamentul cuplului după ce un anonim a raportat că Nicole avea vânătăi pe corp și și-a exprimat îngrijorarea cu privire la cei doi copii ai ei.

În timpul procesului, juriul a auzit mărturiile a 20 de martori. Deși un procuror spune că nu a fost vorba de legitimă apărare și Nicole era „un master al manipulării”, un altul spune că femeia a fost supusă abuzului ani de zile.

Foto: Facebook


Imagini revoltătoare: animale din Parcul Natural Comana au ars de vii, dar administratorii s-au sesizat abia la solicitarea ziarului Libertatea


 

Citește mai multe despre Crima pe Libertatea.

Comentarii