Mergi direct la conținut »
O tornadă a fost la un pas să lovească un aeroport în SUA. Alarma s-a dat pe Twitter, la 6.30 dimineața
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O tornadă a fost la un pas să lovească un aeroport în SUA. Alarma s-a dat pe Twitter, la 6.30 dimineața

O tornadă a fost la un pas să lovească un aeroport în SUA. Alarma s-a dat pe Twitter, la 6.30 dimineața

O tornadă a trecut la mică distanță de un aeroport, în SUA, iar pasagerii au fost sfătuiți să se adăpostească imediat. Mesajul a fost transmis pe Twitter de către meteorologi, la ora 6.30 dimineața.

De Mihai Niculescu,

Tornada afost observată marţi dimineaţa, în apropierea Aeroportului Internaţional Tulsa, în statul american Oklahoma, relatează Mediafax.

O tornadă a fost localizată în apropierea Aeroportului Internaţional Tulsa. Aceasta se îndreaptă către nord cu 80,4 km/h. Adăpostiţi-vă acum!”, au transmis meteorologii pe Twitter la ora 6:30 dimineaţa. Tornada a trecut destul de aproape de pistele aeroportului.

Potrivit autorităţilor, pasagerii aflaţi în terminale au fost duşi la adăpost pentru aproximativ 30 de minute. Tornada s-a aflat la o distanţă de 6 kilometri de pistă, iar mai multe zboruri au fost anulate sau întârziate.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau pagube semnificative.


Citește și: ALEGERI EUROPARLAMENTARE | Românii pot contrazice sondajele de opinie. Când au gafat și când au avut dreptate institutele de sondare a opiniei publice


 

 
 
Close
Închide
  Close