Mergi direct la conținut »
Oana Pellea, după ce a votat la alegerile prezidențiale 2019: "Chiar îți convine să-ți dicteze alții cum să trăiești și să gândești?"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Mesajul Oanei Pellea, după ce a votat la alegerile prezidențiale 2019: „Chiar îți convine să-ți dicteze alții cum să trăiești și să gândești?”

De Daria Maria Diaconu, . Ultimul update Duminică, 24 noiembrie 2019, 12:29

Actrița Oana Pellea a votat pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale 2019. Artista i-a îndemnat pe tineri să iasă la vot.

Ad placeholder

„Am votat cu SETE! Mare sete de adevăr și de o Românie educată, civilizată și proeuropeana! Duceți-vă la vot să votați România pe care o doriți!”, a spus Oana Pellea după ce a votat.

Într-un alt mesaj transmis pe contul său de socializare, actrița i-a îndemnat pe tineri să meargă să voteze.

„Uite! Trebuie sa te duci la vot! Ai intre 18 si 25 de ani ? Du-te la VOT… altfel o să-ți decida alții soarta! Tu ai viitorul în față. Poti schimba România!
Tare mi-aș dori să dați un exemplu de educație civică părinților și bunicilor voștri.
Chiar îți convine să-ți dicteze altii cum să trăiești și să gândesti ? Nu cred!
DU-TE LA VOT și demonstrează că votul tău contează! Ce sau cine trebuie să te convingă ca să-ți asumi viața ta, viitorul tău? Schimbă TU Romania ! Voteaza!”.

Oana Pellea i-a felicitat pe românii din diaspora care au ieșit la vot

„Cei din diaspora fac sute de km ca să voteze, iar cei din țară nu ies din casă până la secția de votare de lângă ei… pentru că plouă…! Serios?
Felicitari celor din diaspora!”.

Oana Pellea a votat

Peste 18,2 milioane de români sunt așteptați să voteze în turul 2 al alegerilor prezidențiale 2019 care are loc duminică, 24 noiembrie 2019. Secțiile de vot din țară se deschid la ora 7.00 și se vor închide la ora 21.00, interval în care românii vor avea de ales între președintele în exercițiu Klaus Iohannis, susținut de PNL, și fostul premier Viorica Dăncilă, candidata propus de către PSD.

Urmăriți pe Libertatea:

  • primele date ale exit poll prezidențiale realizat de IRES, institutul de cercetare din Cluj. Adriana Nedelea va prezenta rezultatele sondajului la ora 21:00
  • vot diaspora – live update cu prezența la vot a românilor din diaspora
  • prezenta la vot prezidențiale, turul 2 – date actualizate cu privire la prezenta la urne în România
Ad placeholder
Citeşte şi:

Libertatea a vorbit cu 3 români care nu votează în turul 2 al alegerilor prezidențiale: “Nu merg la vot, pentru că m-am săturat de 30 de ani de minciuni”

Ghidul alegătorului. Cum să votezi corect la alegerile prezidenţiale

Cele 3 întrebări pe care i le-ar fi pus Cristian Tudor Popescu lui Klaus Iohannis, dacă accepta invitația președintelui la dezbaterea de marți

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close