MENIU CAUTĂ

OMV Petrom, după dezvăluirile Libertatea despre clanul Popescu din Târgoviște: „Nu este conflict de interese”

Distribuie

Libertatea a dezvăluit astăzi cum șefa serviciului de zăcământ la OMV Petrom Târgoviște este căsătorită cu inspectorul superior la agenția care controlează Petrom din partea cetățenilor!

Jurnalistul Daniel Stanciu, care a realizat articolul, a cerut puncte de vedere oficiale de la toate părțile impliacate referitoare la relația comercială între instituția care ar trebui să inspecteze și cel vizat de inspecții.

 OMV Petrom au răspuns inițial că abia în momentul semnalării ziarului Libertatea au aflat de această situație și că vor fi ”examinate cu toată atenția” aceste aspecte.

Compania a revenit cu un răspuns la întrebarea dacă OMV Petrom vede vreo problemă în a avea persoana responsabilă cu întocmirea planurilor de exploatare petrolieră, Cătălina Popescu, într-o relație de tipul soț-soție cu angajatul la stat însărcinat să îi inspecteze, Gheorghiță Popescu:

”Toată relația dintre companie și ANRM se desfășoară printr-un singur departament, Departamentul Relația cu ANRM, care se află în sediul central din București al companiei”, iar din acest departament, ”care funcționează în baza reglementărilor legislative”, nu face parte și Cătălina Popescu.

Legat de relația comercială dintre companie și ANRM, OMV Petrom spune că, din moment ce există un contract de închiriere între cele două entități, ”această relație comercială nu este de natură a crea un conflict de interese”.

Directorul OMV Petrom Târgoviște a refuzat să vorbească cu jurnaliștii.


Citește articolul complet:

Pentru cine lucrează Guvernul Dăncilă: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM

 

Citește mai multe despre OMV Petrom pe Libertatea.

Comentarii