Mergi direct la conținut »
Operațiune de salvare în munţi. Doi copii, răniţi grav după ce o căruţă a căzut peste ei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Operațiune de salvare în munţi. Doi copii, răniţi grav după ce o căruţă a căzut peste ei

Operațiune de salvare în munţi. Doi copii, răniţi grav după ce o căruţă a căzut peste ei

Operațiune de salvare în munţi. Situație dramatică pentru doi copii în vârstă de 8 și 3 ani, după ce o căruță s-a răsturnat peste ei, într-o zonă greu accesibilă. Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

De Livia Lixandru,

Medicii din Prahova au încercat din răsputeri să ajungă la doi copii grav răniţi după ce o căruţă plină cu saci s-a răsturnat peste ei. Totul s-a întâmplat într-o zonă greu accesibilă. Doi frați, un băiat și o fată, în vârstă de 8 și 3 ani au ajuns la spital după ce căruța în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă din zona Cheia Proviței, în apropiere de Breaza, scrie observatorulph.ro. Copii se aflau în căruță cu bunicul lor și se întorceau de la cules de prune, la stâna pe care acesta o deține. Într-o curbă, pe un drum forestier, căruța s-a răsturnat într-o râpă. În atelajul hipo se aflau aproximativ șapte saci de prune și o scară, copii fiind răniți de aceasta în momentul răsturnării.

Echipele de salvatori au ajuns cu greu la cei doi copii

Din cauza zonei greu accesibile, echipajele de salvatori a întâmpina dificultăți în intervenția de salvare, însă din fericire, în cele din urmă au ajuns la răniți. Fetița are o fractură la piciorul stâng, iar băiatul prezintă multiple excoriații. Bunicul acestora în vârstă de 64 de ani nu ar fi suferit răni grave. Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

 

Close
Închide
  Close