MENIU CAUTĂ

VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX | Fugarul Mazăre, pe vremea când fugea de școală

Distribuie

Povestea lui Radu Mazăre, pe când urma cursurile Liceului de Matematică Fizcă nr. 4 Măgurele și când rupea podelele pe muzica lui Alphaville.

Povestea bucuriei profesorului că scapă de băiatul-problemă Radu Mazăre. „Ha, ha, scăpați de mine, dar peste un an vin frații mei, gemenii!” – spunea Răducu, referindu-se la Mihai și Alexandru, născuți în 1972, care aveau să facă același liceu.

Povestea adolescentului care urma să vină peste 33 de ani, escortat de polițiști, cu un avion tocmai din îndepărtatul Madagascar.

Povestea lui Radu Mazăre, liceanul, în emisiunea „Adriana Nedelea LA FIX”.


Citește și:

Radu Mazăre: „Scăpați de mine, stați să vedeți când vin frații mei, gemenii!” Replica rămasă în istorie a elevului „inteligent, dar nerespectuos”, devenit unul dintre marii fugari ai României


„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea.

Citește mai multe despre Adriana Nedelea și Radu Mazăre pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Imagini noi cu Sorina, în timp ce se joacă
Comentarii