Mergi direct la conținut »
VIDEO, Adriana Nedelea LA FIX | „Sicriele pe roți” nu sunt metafore. Sunt mașini din dotarea Poliției Române
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO, Adriana Nedelea LA FIX | „Sicriele pe roți” nu sunt metafore. Sunt mașini din dotarea Poliției Române

VIDEO, Adriana Nedelea LA FIX | „Sicriele pe roți” nu sunt metafore. Sunt mașini din dotarea Poliției Române

De la polițiști te aștepți să intervină repede atunci când este nevoie de ei. În felul acesta ne oferă nouă, celorlalți, siguranță. O parte dintre mașinile Poliției sunt însă „sicrie” pe roți. Așa le spun chiar cei care le folosesc. Nu le oferă siguranță nici lor, polițiștilor.

Doi dintre polițiști au murit într-o astfel de mașină. O mașină care, la momentul accidentului, avea 20 de ani, peste 300.000 de kilometri la bord și nu avea centuri de siguranță funcționale. Tot atunci, în curtea Inspectoratului de Poliţie erau patru Dacia Duster noi, nerulate aproape un an, cu doar 250 de kilometri în bord. Iar vinovați de accident sunt „morții”.

Cătălin Doscaș, reporter Libertatea, care a început seria de dezvăluiri privind situația gravă a mașinilor de intervenție – pericole pentru angajații MAI – vine la Adriana Nedelea LA FIX, ora 10.30.

”Sicriul”, mașina de serviciu a polițiștilor. Moartea a doi agenți de la Postulul de Poliţie Transporturi Navale din Hârşova a fost un semnal de alarmă tras Ministerului de Interne încă de acum 4 ani


„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea. 

 

 
 
Close
Close
Închide