De Andreea Radu,

Conf. univ. dr. Horațiu Moldovan a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății printr-o decizie a premierului României, publicată joi, 7 noiembrie 2019, în Monitorul Oficial.

Membru titular al Academiei de Științe Medicale din România, Conf.dr. Horațiu Moldovan a condus mai mulți ani condus secția de chirurgie cardiacă a Institutului de Boli Cardiovasculare „C.C.Iliescu” și are o experiență impresionantă în domeniul intervențiilor pe cord deschis.

În prezent, este medic primar chirurgie cardiovasculară și conduce secția de chirurgie cardiovasculară din cadrul unei cunoscute clinici private, a transmis Ministerul Sănătății.

Lidia Barac a fost numită secretar de stat la Ministerul Justiţiei. Ea a fost a fost judecător și președinte al Curții de Apel Timișoara, iar anterior a fost judecător la Tribunalul Caraș Severin și Judecătoria Reșița.

Ea predă cursuri de drept la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad și Universitatea Tibiscus din Timișoara.

Barac a mai lucrat cu Cătălin Predoiu ca secretar de stat în perioada 2010 – 2012.

Carmen Moraru a fost numită de premier în funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că a eliberat din funcție aproximativ 40 de secretari de stat numiți de guvernarea PSD și că va reduce drastic numărul acestora din Guvern.

Citeşte şi:

Toate investițiile pierdute de România în ultimii ani. De ce ne-au ”sărit” Mercedes, Audi, Volkswagen, Mitsubishi și Bosch

Adrian Coman, românul căsătorit cu un bărbat, poate să voteze. Ministrul de externe a dispus emiterea pașaportului său

Descoperirea uimitoare făcută de Microsoft după ce a introdus săptămâna de lucru de patru zile în Japonia

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor