De Maria Voinea,

În toate mesajele adresate populației, autoritățile le cer stăruitor oamenilor să respecte regulile impuse pentru a evita cât mai mult răspândirea coronavirusului. Una dintre acestea este păstrarea unei distanțe însemnate față de semenii lor, o distanță pe care chiar președintele Klaus Iohannis a exemplificat-o.

În mesajul către populație din 12 mai, președintele Iohannis a arătat care trebuie să fie distanța pe care trebuie să o păstrăm

„Este obligatorie, atenție, nu este o recomandare, este obligatorie păstrarea unei distanțe, distanța obligatorie între persoane este de 1,5 metri, asta însemnând distanța a două brațe; dacă amândoi întindem brațul, distanța căutată este asta”, a spus Iohannis într-un mesaj adresat de la Cotroceni, acum câteva zile.

Premierul Ludovic Orban, ministrul sănătății, Nelu Tătaru, și Raed Arafat, șeful DSU, au fost fotografiați azi la Vama Albița când ignorau „distanța obligatorie” de care vorbea președintele. Dacă fiecare dintre ei ar întinde mâna, așa cum președintele a arătat, cel mai probabil s-ar înghionti.

Ludovic Orban (cu spatele), Nelu Tătaru și Raed Arafat s-au echipat cu măști, dar stau foarte aproape unii de alții

Cei trei s-au aflat, sâmbătă, la Vama Albiţa, pentru a întâmpina echipa de cadre medicale care s-a aflat în Republica Moldova pentru a ajuta în lupta cu coronavirusul.

„Primiţi recunoştinţa noastră pentru curajul pe care l-aţi avut, pentru efortul pe care l-aţi depus, pentru riscurile la care v-aţi expus şi pentru faptul că aţi făcut un lucru extrem de bun pentru fraţii noştri de peste Prut. Vă mulţumim, vă suntem recunoscători şi sunt convins că vom fi alături să vă urăm succes şi în alte misiuni de felul acesta”, a spus Orban la eveniment.

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor