De Adrian Ilie,

Ludovic Orban a spus că trebuie redus considerabil nu doar numărul de portofolii și ci și cel al instituțiilor aflate în subordinea Guvernului. ”Nu putem guverna, ca liberali, cu 28 de miniştri, cu 100 şi aproape 60 de agenţii, oficii, autorităţi, cu vreo 40 şi ceva de servicii deconcentrate în teritoriu, cu peste un milion de angajaţi în sectorul public. Nu se poate!”, a scris liderul liberalilor.

Nemulțumirea lui Orban este legată nu doar de proliferarea instituțiilor statului ci și de ineficiența acestora.

”Noi, ca partid, trebuie să venim cu un Guvern suplu, european, de 14, maximum 15 ministere, cu o reformă profundă a tot ce înseamnă toate celelalte autorităţi ale administraţiei publice centrale care plimbă hârtii și atât, care nu fac altceva decât să reprezinte o frână în calea iniţiativei individuale. Nu putem să mai menţinem acest sistem administrativ ineficient”, a conchis președintele PNL.

Citește și:Rareş Bogdan dă semnalul renunţării la varianta Ludovic Orban premier: „E un om responsabil, dacă nu va fi acceptat, sunt sigur că vom găsi o soluție pe deplin acceptată”. Ce îi reproşează liderului partidului

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."
GSP.RO

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."