MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2018 11:17

(P) 3 motive să alegi Master Service – cel mai bun service in reparatii masini de spalat

Distribuie

Te-ai gândit vreodată cum ar fi ca într-o dimineaţă maşina ta de spălat să nu mai pornească şi să nu ştii la ce service de reparatii masini de spalat să apelezi? Ei bine, tocmai de asta venim în ajutorul tău cu 5 motive bune pentru care Master Service poate fi cel mai bun în ce priveşte aceste proceduri de reparatii masini de spalat din Bucureşti.  Pentru că este foarte bine de ştiut, cel mai bine atunci când vă alegeţi un brand să luaţi în calcul aceste cinci calităţi pe care Master Service le are de minim 15 ani încoace.

Un service de reparaţii maşini de spălat se alege după experienţă

Master Service are experienţă de peste 15 ani. Începând de la montaj şi până la schimbarea tuturor pieselor, fac o treabă cu adevărat desăvârşită. Pun pe primul loc calitatea serviciilor şi niciodată nu îşi lasă clienţii dezamăgiţi. Din punctul nostru de vedere acesta este un plus, pe care ar trebui să îl adopte în general toate afacerile care se respectă.

Reparaţia se poate realiza la domiciliu

De multe ori se întâmplă ca maşinile de spălat să nu aibă de fapt o problemă majoră. Astfel că au dispărut şi timpurile când puneai maşina de spălat în maşina proprie şi te porneai frumuşel pe drum să găseşti un service să ţi-o repare. Însă în 2018 lucrurile stau cu siguranţă altfel. Tot ce trebuie să faci este să verifici dacă se deplasează la domiciliu sau nu, pentru că în acest caz Master Service o face. O echipă formată din tehnicieni vin la tine acasă şi îţi repară maşina de spălat! Păi ce poate fi mai bine decât să stai să te plimbi cu maşina de spălat prin Bucureşti fără să ştii încotro te duci?!

Deplasarea şi constatarea sunt gratuite

Acum nu doar că ţi se poate repara maşina de spălat la tine acasă, dar ai şi posibilitatea să nu plăteşti deloc deplasarea şi constatarea. Da, la Master Service – reparatii masini de spalat Bucuresti, constatarea şi deplasarea nu se plăteşte. Astfel că te poţi declara fericit. Vei plăti doar costul reparaţiei şi a pieselor dacă este necesar, fără să îţi faci probleme de costul deplasării. Faţă de multe alte firme, acest lucru este încă un plus. Îndrăzneşte să-i suni şi te vei convinge singur!

Nu trebuie să mai aştepţi mult pentru piese

Decizia în totalitate îţi aparţine. Ce mai trebuie să precizăm exact este că orice model de maşină de spălat ai avea, echipa Master Service o repară. Indiferent ca ai nevoie de reparatii masini de spalat Whirlpool, indiferent ca ai nevoie de reparatii masini de spalat Indesit sau alta marca. Si indiferent de ce piese pentru maşina de spălat ai avea nevoie ca să fie reparată, de cele mai multe ori Master Service le are pe stoc. Aşadar, timpul de aşteptare pentru al reparaţiilor va fi mult mai scurt, pentru că aşa cum am zis piesele pot fi pe stoc. Ceea ce noi considerăm şi ăsta e un factor de alegere a service-ului cu care ai vrea să lucrezi.

Servicii premium şi costuri acceptabile

Dacă te-ai întrebat în final cu ce este mai diferit faţă de alţii, atunci gândeşte-te doar că ţi se oferă servicii premium la costuri acceptabile. Nu ai nevoie de preţuri exorbitante, echipa Master Service prestează servicii de o calitate premium la costuri acceptabile pentru fiecare buzunar. Astfel că dacă ai nevoie de un service reparatii masini de spalat Bucureşti, tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe https://masterservice.ro să citeşti mai multe informaţii despre ei sau să suni la numărul pe care ţi-l prezentăm mai jos.

Cum să îi contactezi?

Dacă ai nevoie de un serviciu de reparaţie la maşina ta de spălat în Bucureşti, îi poţi contacta la numărul de telefon: 0768. 024. 090 sau pe pagina de facebook @masterservicero. Master Service repara masini de spalat doar în Bucureşti şi în împrejurimi. Alege Master Service, brandul tău #nr1 în reparatii masini de spalat.

Comentarii