MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2018 18:38

(P) Cele 5 tipuri de mașini Ford pe care le găsești la dealerii Ford

Distribuie

Vizitând orice dealer Ford veți înțelege că această marcă are un puternic angajament față de diversitate. De altfel, orice companie care dorește să aibă succes pe piața actuală trebuie să înțeleagă diversitatea societății în care funcționează și să își dezvolte permanent o politică în acest sens pentru a îndeplini cât mai bine cerințele oamenilor și pentru a le depăși așteptările. Din acest motiv, gama vehiculelor Ford este foarte diversificată și cuprinde 5 categorii principale.

  1. Mașinile de oraș, modele potrivite și pentru excursii în afara orașului

Gama mașinilor de oraș include în acest moment 5 modele, respectiv KA+, noul KA+, Fiesta, Fiesta ST și Ecosport. Potrivit producătorului, Ford-ul KA+ este o mașină de dimensiuni mari la un preț mic, economică, agilă și rapidă. Spre deosebire de aceasta, noul KA+ este spațios în interior și compact în exterior și este, cu adevărat o mașină potrivită de oraș. Gama mașinilor Ford Fiesta include modelele Active, ST-Line, Vignale, Titanium și ST, în timp ce Ecosport este o mașină elegantă pentru teren accidentat.

  1. Mașinile de familie pot transforma orice călătorie într-o aventură

Atunci când faceți o vizită într-un showrooom al unui dealer auto Ford veți descoperi și gama mașinilor de familie. Producătorul recomandă modelul Ford C-Max ca fiind un adevărat prieten al familiei, aerodinamic, sportiv și rafinat. În plus, chiar dacă are dimensiuni generoase, nu arată ca o mașină de familie, grație formelor sale foarte elegante. Modelele S-Max și S-Max ST Line (cu 7 locuri) au în comun eleganța și faptul că sunt dinamice și spațioase, ambele fiind concepute pentru proprietari activi, în timp ce Tourneo Connect este un vehicul foarte adaptabil.

  1. SUV-urile potrivite atât pentru oraș, cât și pentru călătorii

Ford produce, în acest moment, 4 SUV-uri – Ecosport, Kuga, Edge și Ranger, toate aflându-se în portofoliul dealerilor Ford din București sau din alte orașe mari din țară. Dintre acestea, Ecosport este recomandată și pentru oraș, iar Kuga este considerat un vehicul utilitar sofisticat cu un profil atletic. Modelul Ford Edge se distinge prin aspectul său rafinat și prin faptul că face o impresie puternică de fiecare dată, în timp ce Ford Ranger este un pick-up adevărat, cu o capacitate de remorcare impresionantă. Astfel, acesta poate prelua o sarcină utilă brută de 1.403 kg și are o putere de tractare de 3.500 kg.

  1. Mașini de performanță, reprezentate mai ales de modelele Mustang și GT

În seria mașinilor de performanță Ford a inclus modelele Fiesta ST, Focus ST și RS, Mustang și GT. Mașinile Ford Focus au 250 de cai putere, sunt testate pe pistă și sunt foarte eficiente, mai ales în viraje, Focus RS având, de asemenea, tracțiune integrală AWD, ceea ce îi garantează control maxim în viraje. Noul Ford Mustang decapotabil sau fastback este o apariție deosebită,  iar modelul GT se caracterizează, în principal, prin aerodinamică și inovație. GT este cel mai inovator model Ford și împreună cu Mustang este vedeta oricărui dealer Ford.

  1. Mașinile comerciale și pick-urile, disponibile într-o gamă foarte variată

Pe lângă modelul Ranger prezentat anterior și care poate avea și această destinație, la această categorie se distinge gama Transit. În cadrul său, sunt incluse șase modele, respectiv Courier, Connect, Custom, Transit, Autosasiu și Minibus. Furgonetele Ford sunt potrivite pentru orice spațiu de lucru, arată foarte bine, sunt bine proporționate, fiabile, practice, moderne și economice. De asemenea, modelul Minibus este disponibil în trei variante (mediu, lung, extins) și are intervalele de service stabilite la 50.000 km sau la doi ani.

Producătorul Ford și orice dealer Ford încearcă, astfel, prin cele cinci game principale să răspundă celor mai exigente cerințe și tuturor categoriilor de clienți.

Comentarii