MENIU CAUTĂ

(P) Cheltuieli de casă nouă? Vezi soluția financiară!

Distribuie

Ai achiziționat un apartament nou? Felicitări! Te bucuri de mai mult spațiu și confort. O locuință este un motiv de bucurie, dar și o sursă mare de cheltuieli, de la banii pentru avansul la bancă, notar și până la renovare și mobilier.

Avântul și energia sunt foarte mari și te bazezi cel mai probabil și pe un cont de economii suficient de mare. Cu toate acestea sacul ajunge extrem de repede să fie terminat.

În cazul în care ai rămas în impas financiar, exact când să termini de mobilat bucătăria sau să-ți iei electrocasnicele necesare, poți apela la un împrumut rapid.

Unde găsești ajutor financiar?

Cu siguranță și prietenii tăi au o mulțime de cheltuieli. În plus, îți este ușor jenă să apelezi la ei pentru a te împrumuta cu o sumă mai mare de bani.

Un ajutor financiar îl poți obține cu un credit online. Ține cont că un IFN oferă condiții avantajoase atât pentru clienții mai vechi, dar și pentru cei noi. Astfel, dacă este pentru prima dată când aplici, o să ai surpriza să nu ți se perceapă niciun comision.

Fără să dai explicații pentru ce ai nevoie de bani, fără să te jenezi, să te scuzi și fără să fie nevoie să faci nici măcar un drum, un împrumut online te scoate din impas.

Un credit rapid înseamnă să îndeplinești niște condiții minime, precum să ai un job, un cont bancar, un buletin valabil.

Rămâi în fața PC-ului, completezi online solicitarea și astepți câteva momente să îți intre banii în cont.

Care este temerea ta?

Fiecare dintre noi are un bagaj de prejudecăți, de temeri. Le dobândim în timp și ne însoțesc pe parcursul vieții.

Nimeni nu își dorește să se afle în situația urgentă de a avea nevoie de bani. Cu toate acestea, există momente în viață când ești pus în fața faptului împlinit. Poți apela la un IFN pentru un împrumut rapid, însă există o temere, fie că nu este o soluție avantajoasă și că ieși în pierdere, fie că mai rău te afunzi în datorii sau că ajungi ulterior să depinzi mereu de un astfel de serviciu.

De orice lucru nou ne este frică. Există teama de necunoscut. Dacă este pentru prima dată când apelezi la un credit rapid este important să cunoști câteva lucruri importante:

– ți se oferă un credit fără dobândă, deci restitui exact suma pe care o primești;

– pentru ca banii să îți intre în cont nu garantezi cu vreun obiect de valoare, cum se întâmplă în cazul amanetului;

– primești banii doar pe baza buletinului, deci riscul nu este la tine; tu ai banii în cont, fără să aduci dovezi;

– sumele pe care le poți lua nu sunt uriașe, să faci investiții mari, ci sunt dedicate pentru a te scoate dintr-un impas financiar;

– dacă nu poți returna banii la data stabilită, termenul se poate prelungi.

Alege să termini renovarea apartamentului în timpul pe care ți l-ai propus. Bucură-te de noul tău confort și vei vedea că a meritat pe deplin!

Comentarii