MENIU CAUTĂ
01 Mar. 2018 16:42

(P) Cum sa iti protejezi noul Samsung Galaxy S9 cu produse de la Brand GSM

Distribuie

Începând  de luna aceasta, odată ce Samsung a lansat noul smartphone, venim în ajutorul dumnevoastră cu cele mai bune soluţii pentru a fi protejat. Astfel că venim în întâmpinarea dumnevoastră cu cea mai simplă metodă de a-i oferi protecţie unui astfel de smarthphone, cu noile huse Samsung Galaxy S9 de la Brandgsm.ro! Având în vedere că telefoanele se află momentan la statusul de precomandă, cea mai bună soluţie ar fi să vă gândiţi că nu puteţi sta cu telefonul fără să îl ţineţi în siguranţă, aşadar puteţi deja să vă gândiţi ce husă i-aţi atribui acestuia.

3 motive pentru care vă poate fi de folos o husa de Samsung Galaxy S9

  • Daca nu doriţi ca telefonul dumnevoastră să sufere diverse avarii cel mai bine este să vă achiziţionaţi o husă pentru noul telefon Samsung Galaxy S9 – S9 Plus
  • Dacă nu doriţi ca telefonul dumnevoastră să aibă zgârieturi pe suprafaţa ecranului, atunci cea mai bună metodă ar fi să folosiţi pe lânga o husă de protecţie şi o folie de sticlă. Iar la acest magazine online BRAND GSM se găsesc o multitudine de soluţii. Practice şi eficiente ca să-l protejaţi!
  • Dacă nu doriţi ca telefonul dumnevoastră să meargă prin service, să i se spargă ecranul sau spatele lui, cel mai bine ar fi să profitaţi la maximum de oportunitatea de a-i achiziţiona husa potrivită şi folia de sticlă de care are nevoie.

Aflaţi mai multe despre Brand GSM!

Brand GSM este unul dintre cele mai mari magazine de România în materie de huse, folii, accesorii şi gadgeturi pentru telefoane. Şi nu doar atât. La ei găsiţi atât încărcătoare, produse audio, popsocket-uri cât şi cele mai performante gadgeturi de pe piaţă.  Oferă o varietate de produse tocmai pentru ca voi ca şi clienţi să aveţi parte de cele mai quality produse la preţuri modeste.

Au peste 17 ani de experienţă în spate pentru varietatea şi calitatea produselor pe care le vând. Sunt o echipă de oameni tineri pentru care fiecare comandă pe site este importantă, iar pentru asta vă oferă consiliere în alegerea produselor, suport tehnic şi retur în condiţiile legale. Astfel că deşi au multe puncte de lucru offline, s-au gândit să ofere un plus pe această piaţă oferindu-şi serviciile şi online. Având 17 ani de experienţă în spate, considerăm că este o garanţie bună pentru a face comenzi .

Un telefon este în siguranţă atunci când poartă o folie şi o husă

Nimeni nu poate să garanteze că o folie de sticlă îţi protejează telefonul. Dar nimeni nu poate garanta nici pentru o husă. Aşadar, combinaţia perfectă este să ridicaţi nivelul de protecţie folosindu-le pe amândouă simultan. Ştim că este destul de greu să acceptaţi estetic ca telefonul să fie acoperit de husă şi să nu se vadă cu adevărat că doar e ultimul telefon de top de la Samsung. Însă atunci când un smarthphone costă atât de mult, o folie şi o husă de telefon ar trebui să fie chilipir pentru el. Aşadar, concentraţi-vă pe huse din materiale rezistente şi pe folii care nu se deteriorează după puţin timp. Alegeţi produse de calitate şi cu siguranţă telefonul se va menţine într-o stare bună. Brand GSM poate fi găsit offline în Cluj Napoca, Târgu Jiu, Piteşti, Galaţi, Constanţa şi Bucureşti.

Comentarii