MENIU CAUTĂ

(P) Două modele reprezentative pentru gama sport, la showroomul auto Ford Pitești

Distribuie

Ford Motor Company este a cincea cea mai  populară marcă de automobile la nivel mondial, cu o istorie bogată, de mai bine de un secol. Calitatea serviciilor pe care le oferă a făcut-o să treacă bariera timpului, fiind și astăzi mai mult ca oricând în topul alegerilor clienților. Acesta este și unul dintre motivele pentru care compania înregistrează o cerere mare pe piața românească -inclusiv pe segmentul mașinilor de lux - dealerii auto Ford Pitești fiind printre cei care distribuie astfel de automobile.

Orice companie cu prestanța urmărește să aibă clienți pe măsură și tocmai din acest motiv un spațiu în care poți testa modelele de lux Ford poate fi și acest showroom Ford Pitesti. Gama din cadrul acestuia este diversificată (de la mașini de oraș, până la SUV-uri), adresându-se diferitelor categorii de clienți. Showroomul este spațios și modern, iar angajații specializați sunt dornici să ofere cele mai bune soluții pentru achiziționarea unui vehicul adaptat nevoilor fiecărui client în parte.

Vedetele din România, care au de multe ori drumuri foarte lungi de parcurs, preferă modelele tip SUV. Din această gamă, unul dintre cele mai reprezentative pentru marca Ford este Ford Edge. Disponibil în varianta diesel sport 2.0 TDCi, acesta este un SUV impunător, însă elegant, gata să impresioneze pe orice îl privește. Cu un motor puternic de 209 CP, Ford Edge a fost creat să reziste în orice condiții, fie că este utilizat pentru un drum scurt și de rutină în oraș, fie pentru o vacanță. Piesa de rezistență a acestui automobil este interiorul luxos, din piele, disponibil în negru și bej, căreia i se adaugă trapa de aerisire ce îl poate transforma într-o decapotabilă senzațională. În cadrul vizitei la dealerii Ford Pitești cei interesați vor mai putea descoperi, de asemenea, că acest model este dotat cu un sistem de direcție adaptivă, ce dimineaza efortul depus în timpul condusului, ajustând viteza sau simplificând manevrele de parcare. De asemenea,  automobilul are o izolare fonică excepțională, eliminând prin microfoanele instalate orice zgomot de fundal, fără a afecta însă conversațiile cu ceilalți pasageri.

Vedetele se află în categoria oamenilor care apreciază foarte mult produsele de calitate și își doresc întotdeauna ca imaginea lor să fie asociată în permanență cu bunăstarea. Din categoria mașinilor de performanță, modelul care reprezintă cel mai bine gama sport este Ford Mustang. Îți putem spune din start că aceasta este o adevărată bijuterie a mașinilor sport, însă poți afla mai multe informații despre el în cadrul Ford Pitești. Astfel, Ford Mustang este disponibil în două variante – Coupé și Convertible – și este dotat cu tot ce îi este necesar unui VIP, respectiv jante de aliaj cu finisaj premium, tapiserie de piele, aer condiționat „dual zone”, sistem SYNC 2 cu ecran tactil color de 8-inch și control vocal, servodirecție asistată electronic și sistem audio cu 9 difuzoare, care poate da startul unei petreceri cu mult înainte de a fi acolo. Imediat după ce se pune în mișcare această mașină este controlată de tehnologii avansate care îmbunătățesc experiența de condus și care se poate face în mai multe moduri de deplasare, respectiv Normal, Sport+, Zapada/Ud, Pista si Cursa.

Dacă nu te-ai convins încă, Ford Pitești te așteaptă oricând pentru un test drive, pentru mai multe informații și pentru a gusta din experiență luxului pe care Ford Motor Company a creat-o pentru clienții săi.

Comentarii