MENIU CAUTĂ

(P) Explorează coasta de Est a Statelor Unite ale Americii, într-un circuit fascinant

Distribuie

Ţinutul tuturor posibilităţilor şi locul unde visurile se împlinesc, America se găseşte în topul fiecăruia la destinaţii de vizitat măcar o dată în viaţă. Vei descoperi aici câteva dintre cele mai emblematice obiective turistice de pe glob, precum şi o atmosferă unică, de o diversitate impresionantă, încărcate de istorie, cultură şi frumuseţe naturală.

Europa Travel, turoperator low-cost din România îţi oferă o oportunitate de nerefuzat de a descoperi Statele Unite ale Americii la cele mai bune preţuri într-un circuit memorabil de 11 zile. Explorează Coasta de Est bifând cele mai impresionante locuri de la Niagara până la exoticul Bahamas, cu vizite culturale în New York, orașul care nu doarme niciodată, în Washington DC sau exoticul Miami. Europa Travel și-a extins paleta de destinații exotice low-cost cu avionul în cele mai îndepărtate locuri ale lumii.

Cele mai importante state ale lumii

Vizitează paradisul zgârie-norilor într-unul dintre cele mai mari oraşe ale lumii, New York. În vibranta metropolă vei găsi la fiecare pas noi atracţii faimoase, precum şi o forfota fără oprire care te atrage ca un magnet. Printre cele mai importante simboluri ale SUA pe care le poţi admira aici se numără Statuia Libertăţii, Central Park, Empire State Building, Grand Central Station sau Wall Street. Iar dacă Manhattanul îţi oferă toate aceste privelişti uluitoare, nici celelalte cartiere ale New York-ului nu sunt de evitat. Atmosfera boemă din Soho, viaţa de noapte din Greenwich Village sau sclipitorul Brooklyn, spre care poţi face trecerea din Manhattan pe istoricul Brooklyn Bridge, sunt doar câteva dintre locurile speciale pe care le poți descoperi prin Europa Travel.

O altă destinaţie încărcată de istorie şi locul în care se scrie istoria în fiecare zi este Washington D.C., unde Pennsylvania Avenue leagă două dintre cele mai importante clădiri ale Americii: Casa Albă şi Capitoliul. Un oraş deschis, spaţios şi luminos, datorită înălţimilor limitate ale clădirilor, vei putea remarca diferenţele semnificative faţă de mult mai aglomeratul New York, într-un orizont fără zgârie-nori. Descoperă aici muzee prestigioase, galerii de artă, parcuri şi pieţe pline de verdeaţă, precum şi cele mai importante instituţii economice şi politice, Pentagonul, Banca Mondială şi Departamentul de Stat, alături de Preşedinţie, Congres şi Curtea Supremă.

Frumuseţile naturale desăvârşite ale Americii

Una dintre cele mai faimoase cascade ale lumii, Niagara, poziţionată între New York şi Ontario, te aşteaptă să admiri un spectacol unic al naturii. Formată din trei cascade, două aflate pe partea americană, iar una pe partea canadiană, Niagara este vizitată anual de peste 12 milioane de turişti.

Circuitul cu avion de 11 zile de la Europa Travel pe Coasta de Est a Americii include opriri și în locuri idlice, aşa cum este Charleston, un oraş istoric plin de case aristocratice din secolul XVIII.

Un tablou culori pastel vei putea capta şi în Savannah, din Georgia, un oraş cu străzi pietruite de-a lungul malului râului, cu vechi conace şi parcuri ce adăpostesc copaci acoperiţi de muşchi. Atmosfera specifică sudului, de un farmec aparte, te va cuceri prin atracţiile naturale şi liniştea ce te înconjoară.

La polul opus, poţi explora pe îndelete viaţa de noapte oferită de Miami, una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă. De la plajele spectaculoase la arhitectura Art Deco a clădirilor din împrejurimi, hotelurile somptuoase şi construcţiile istorice, totul îţi oferă privelişti de neuitat.  Europa Travel îți propune să descoperi opțional și exoticul Bahamas cu ale sale plaje roz din Caraibe, păsările flamingo, decorul tropical cu cocotieri și palmieri și lagunele turcoaz pline de bancuri de pești și recife de corali.

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Circuite exotice 2018

Circuit SUA – Coasta de Est – Tarif: 2499 Euro/persoana, 11 zile (2 nopti New York, 2 nopti Niagara, 2 nopti Wahington DC, 1 noapte Charleston, 1 noapte Savanah, 2 nopti Miami) cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*-3*, transport avion, transferuri cu autocarul si trenul conform itinerariului, asistenta turistica in limba romana. *Date de plecare: 02.09.2018. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Comentarii