MENIU CAUTĂ
12 Noi. 2018 10:43

(P) Recâștigă-ți sănătatea cu Apisan Forte

Distribuie

Apisan Forte este un produs apicol, 100% natural, brevetat de Inginer Victor Bogdan ca adjuvant în tratarea mai multor afecțiuni, dar și pentru imunizarea organismului în fața radicalilor liberi. Preparatul compus din mai multe produse apicole de o calitate înaltă și netratate termic, este avizat de Ministerul Sănătății și Institutul de Sănătate Publică București în anul 2003. De asemenea, Apisan Forte este și premiat cu aur la Geneva în anul 2008, la categoria ‘Sănătate’.

Fiind un produs bio cu ingrediente active obținute de la albine, este recomandat a fi administrat zilnic de către orice persoană, la orice vârstă, pentru prevenirea problemelor de sănătate și întărirea sitemului imunitar în fața afecțiunilor.

Apisan Forte este și un bun adjuvant în sprijinirea tratamentelor în cazul unor afecțiuni mai grave de sănătate 

Cea mai bună metodă de a-ți proteja sănătatea și organismul de factorii nocivi care pândesc la fiecare mișcare este de a lua vitamine și minerale naturale care să își împrumute proprietățile benefice acolo unde este cazul. O imunitate scăzută și un organism predispus la îmbolnăvire pot fi întărite prin administrarea zinica a câte unei lingurițe de produs Apisan Forte. La fel de bine poate funcționa suplimentul apicol și în cazul infecțiilor deja instaurate sau a tulburărilor digestive.

De asemenea, un efort prea mare sau o epuizare fizică totală vor fi ameliorate datorită aceluiași produs românesc brevetat de Inginer Victor Bogdan. Alte proprietăți benefice ale suplimentului alimentar se răsfrâng și asupra sistemului nervos, calmând și susținând memoria și capacitatea de concentrare. Afecțiunile cardiovasculare sunt și ele ameliorate datorită conținutului de Ruton cu efect vasculotrofic ale preparatului apicol.

Pentru a vedea de ce este atât de avantajos și de recomandat Apisan Forte în cazul diferitelor maladii și disfuncții, trebuie să cunoști care îi este conținutul. Ingredientele active din formula produsului natural românesc sunt polenul, mierea, enzimele vegetale, beta-carotenul, vitamina E, vitamina C, vitamina A, flavonoidele și acidul folic.

Compușii organici ai Apisan Forte au efecte antiinflamatoare, bacteriostatice, antioxidante și vasculotrofice 

Însă, tocmai pentru că este vorba despre un produs apicol, suplimentul nutritiv Apisan Forte nu trebuie administrat în cazul persoanelor alergice la polen, în cazul celor cu diabet, ulcer gastric sau duodenal și nici în cazul copiilor mai mici de 3 ani. Cu toate acestea, adjuvantul cu multiple beneficii asupra sănătății generale este sigur de consumat de către femeile gravide sau de către cele care alăptează. Asta deoarece este vorba de o formulă 100% naturală, care nu prezintă efecte adverse în asemenea situații.

Apisan Forte compus din ingrediente organice apicole este și un bun adjuvant pentru folosirea regulată alături de alte tratamente puternice împotriva unor afecțiuni și boli precum cancer, ciroză, hepatită de mai multe tipuri sau constipație cronică. Dar, la fel de eficient este și odată administrat în cazul răcelilor, gripei și afecțiunilor de sezon ale sistemului imunitar. Iar în cazul persoanelor care suferă de probleme hormonale și de căderea părului, sau în cazul celor care au răni, ulcere și arsuri sau plăgi, Apisan Forte își împrumută din caracteristici pentru a vindeca și a regla funcțiile organismului.

Comentarii