MENIU CAUTĂ
26 Apr. 2018 15:40

(P) Stropuva centrala termica pe lemne cu cel mai bun randament

Distribuie

Cazanale pe lemne si carbuni Stropuva ofera un randament ridicat de pana la 90%.

Acest randament ridicat al cazanelor pe lemne si carbuni Stropuva fabricate in Lituania, este datorat  principiului de functionare de tip candela. Acest lucru prelungeste timpul de ardere.

Autonomia cazanului:

  • Timpul de ardere pentru o singura incarcatura de lemne sau brichete ajunge pana la 30 de ore
  • Timpul de ardere cu o incarcatura de carbune sau turba poate ajunge pana la 3- 5 zile.

Structura cazanului:

Conceptul si prezentarea cazanului sunt factori determinanati pentru obtinerea celui mai bun randament.

Sectiune de prezentare a structurii unui cazan Stropuva:

Avantajele utilizarii unui cazan pe lemne

Persoanele care detin si utilizeaza un cazan pe lemne si carbuni Stropuva sunt incantati pentru alegerea pe care au facut-o si multumiti de avantajele pe care le ofera un astfel de cazan:

Combustibil usor de procurat – Combustibilul folosit este pe baza de biomasa, precum lemn, brichete de rumegus sau paie, peleti, carbuni sau deseuri de lemn. In momentul utilizarii lemnului ca materie prima pentru incalzirea locuintei, se va reduce din consumul si dependenta fata de combustibilii traditionali mult mai scumpi.

Rezistenta- Cazanul pe lemne prezinta o rezistenta mult mai ridicata impotriva coroziunii. De asemenea, durata sa de viata este mult mai lunga, fiind datorata componentelor de inalta calitate. Un aspect foarte important este tipul de ardere lumanare. In acest proces, locul in care se produce arderea se modifica de la o ora la alta, de sus in jos, niciodata nu arde o perioada indelungata in acelasi loc. Astfel creste durata de viata a cazanului.

Costuri reduse- Pretul relativ scazut al combustibilului va asigura o incalzire de o durata mult mai lunga la un pret mult mai mic fata de celelalte resurse, precum gazul sau electricitatea. De asemenea, tipul de ardere mai lent, respectiv cel de tip lumanare, are un randament mai bun fata de celelalte centrale termice.

Procesul ecologic – Contrar tuturor informatiilor gresite conform carora un cazan pe lemne este un factor poluant pronuntat, aceste dispozitive emit o cantitate mai mica de bioxid de carbon care a fost consumata de lemnele respective si utilizata apoi ca un combustibil.

Montaj rapid – Cazanele pe lemne Stropuva se prezinta cu un sistem de instalare simplificat si foarte usor de realizat, cu un randament maxim. Comparand diverse  modelele si tehnologiile utilizate, putem preciza ca acest cazan este sigur si usor de exploatat.

Comentarii