MENIU CAUTĂ

(P) Vedetele se răsfață la Evole Lash Brow & Beauty Studio

Distribuie

Irina Mohora, Ana Barnoschi, Alina Pană, Anna Roman, Anda Călin și Emily Burghelea sunt doar câteva dintre vedetele pentru care îngrijirea şi frumuseţea fac parte din ritualul zilnic!

Este foarte bine știut faptul că femeile sunt mereu preocupate de felul în care arată, fiind conștiente că toate privile sunt ațintite asupra lor. Iar vedetele noastre nu fac excepție de la regulă. Se răsfață şi relaxează chiar și câteva ore bune pe săptămână în salonul lor preferat din Vatra Luminoasă, Evole Lash Brown & Beauty Studio.

Ce face salonul atât de special și de ce e preferatul vedetelor? Fetele ne-au spus care e secretul: Evole Lash Brown & Beauty Studio are în portofoliu servicii de care au parte și vedetele de peste hotare: pensat cu ață, vopsit tehnică balayage, epilat cu zahăr, tratament botox plus caviar de hidratare, aplicare extensii tape on, tratamente mezoterapie, tratamente regale cu șampanie KLAPP, aplicare gene, cât și servicii clasice precum întreținere manichiură/pedichiură, coafat, cosmetică clasică și nu numai.

”Vara aceasta am descoperit Evole, un loc nu doar de înfrumusețare dar și de relaxare. Am fost plăcut surprinsă să găsesc cei mai buni profesioniști în înfrumusețare și îngrijire, într-o oază de liniște. M-am lăsat cu maximă încredere pe mâna lor și nu am greșit! Părul meu e mai sănătos, iar culoarea exact cea pe care o căutam și o doream, aproape identică cu cea naturală. Da, pare simplu, dar foarte greu de obținut. Tot aici am încercat pentru prima dată laminarea genelor și o nouă tehnică, pensatul sprâncenelor cu ață. M-au cucerit! De când am devenit mămică lui Zian Mînă, timpul dedicat mie s-a împuținat, dar nu a dispărut. De aceea e nevoie să fiu eficientă și să găsesc într-un singur loc toate serviciile de îngrijire de care am nevoie și în timp scurt să obțin rezultatele pe care le doresc, ne povestește prezentatoarea TV Irina Mohora, pe care am putut să o observăm în nenumărate rânduri călcând pragul salonului. Vedeta TV are încredere totală în specialiștii de la Evole Lash Brown & Beauty Studio și de fiecare dată când vine vorba despre frumusețe și relaxare, apelează la serviciile acestora.

 

Prezentatoarea TV Ana Barnoschi, Emily de la Bravo Ai Stil sau frumoasele Anna Roman și Anda Călin, au distribuit și ele pe conturile de socializare, imagini din incinta cochetului salon, fiind cliente fidele. Și Alina Pană, fosta concurentă Exatlon, preferă Evole Lash Brow & Beauty Studio, iar, de curând, frumoasa sportivă a avut parte de o schimbare de look inedită!

Vedete sau nu, toate femeile au nevoie de îngrijire și relaxare, iar o vizită la salon nu poate fi decât benefică. Și noi ne-am convins de serviciile lor, așa că vă recomandăm să testați și să vă bucurați de tratamentele specialiștilor Evole Lash Brow and Beauty Studio.

www.evole.ziora.ro

Adresa: Stradă Ottoi Călin 20 – 22, Sector 3, București.

Facebook: https://www.facebook.com/EVOLEbeautystudio

Instagram: https://www.instagram.com/evolebeautystudio

Programări: 0724 490 204

Comentarii