Mergi direct la conținut »
UPDATE: Pagina de Facebook a Gabrielei Firea a fost suspendată a doua oară, după episodul huiduielilor de pe Arena Națională
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > UPDATE: Pagina de Facebook a Gabrielei Firea a fost suspendată a doua oară, după episodul huiduielilor de pe Arena Națională

UPDATE: Pagina de Facebook a Gabrielei Firea a fost suspendată a doua oară, după episodul huiduielilor de pe Arena Națională

Pagina de Facebook a Gabrielei Firea nu mai este activă, după episodul huiduielilor de pe Arena Națională. Primarul Capitalei publicase un mesaj în care îi critica pe cei care au huiuduit-o, luni, însă ulterior pagina nu a mai putut fi accesată.

UPDATE ora 17:20: Pagina de socializare a Gabrielei Firea a fost suspendată pentru a doua oară în nici 24 de ore. Marți după-amiază, primarul general al Capitalei și-a reactivat pagina de Facebook, iar mesajele negative la adresa sa nu au întârziat să apară din partea românilor care au criticat-o pentru că a apărut alături de Simona Halep, câștigătoarea turnelului de tenis „Roland Garros”, pe Arena Națională.


Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a fost huiduită pe Național Arena, atunci când a urcat alături de Simona Halep pe scena amenajată pe gazon, a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care vorbește despre ”aparatul sorosist de propagandă” care a fi amplasat strategic oameni pe stadion pentru a o huidui.

Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, spune o vorba veche din popor! In mai putin de 24 de ore, Primaria Capitalei a organizat un eveniment de tinuta, pe Arena Nationala, in cadrul caruia marea noastra campioana Simona Halep sa poata prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriasa! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea : compromiterea evenimentului. Cu tot felul de stiri false si comentarii rautacioase. Nu a contat ca umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat ca, seara, martori au fost si copii, la un festival al urii si dezbinarii. Cand am declarat-o Cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, multi au strambat din nas. Si au comentat negativ. Acum, daca nu o primeam asa cum merita, ar fi spus ca sunt aroganta si ca nu imi fac datoria de primar general. In toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt intampinati cu entuziasm de cetateni si sunt recompensati prin intermediul autoritatilor de la acel moment : ministru, primar, presedinte de federatie etc. Nu exista o alta cale civilizata prin care sa ne aratam respectul fata de valorile noastre. Repet, daca nu organizam nimic si nu ofeream Cheia Orasului intr-un cadru festiv, aveam sa fiu certata ca sunt nepasatoare. Daca mi-am facut datoria de roman si primar, nici asa nu a fost bine… pentru unii. Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei si din respect pentru performanta sa uriasa, puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanta. Nu despre cati bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucurestiul intr-un oras sub asediu. Slava Domnului ca cei mai multi sunt oameni civilizati, democrati, cu respectul fiecaruia de a avea dreptul sa nu fie de acord cu celalalt. In rest, si maine este o zi! Si maine e o zi de munca! Si maine ne vom bucura ca apare soarele, ca suntem sanatosi, ca putem avea credinta si ca putem ierta. Ai castigat, continua! Ai pierdut, continua!

Firea a fost criticată în comentarii după publicarea acestui mesaj, iar seara, pagina sa de Facebook nu a mai putut fi accesată. Marți dimineața, pagina era în continuare inactivă.

Pimarul Capialei, Gabriela Firea, a fost huiduită în momentul în care i-a înmânat Simonei Halep o plachetă, „Cheia Orașului București” și un buchet de flori.

Despre acest episod au scris și jurnaliștii de la Washington Post. „Urale pentru Simona Halep, huiduieli pentru primarul Capitalei”, a titrat publicația americană.


EXCLUSIV VIDEO/ Jean-Marc Barr a avut ca mentor un mare actor român. Ca gest de respect, l-a deshumat din cimitirul săracilor, iar cenușa i-a împrăștiat-o la Luvru

Close
Închide
  Close