De Valentina Postelnicu,

Conducerea Parlamentului a decis, luni, prelungirea activităţii comisiei Iordache cu încă 120 de zile.

Anunţul a făcut de vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda, care a spus că încă nu s-a stabilit un calendar privind dezbaterea legilor din domeniul justiţiei. Potrivit unor surse, comisia va începe lucrul după Sărbătorile de Paşte.

Orban: „Ce să mai facă Comisia Iordache? Poate să se ducă liniştiţi, să se lase de legiferare în domeniul Justiţiei, pentru că au arătat clar că sunt nişte ageamii”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat luni decizia conducerii Parlamentului privind prelungirea cu 120 de zile a perioadei de activitate a Comisiei speciale comune pentru legile justiţiei.

„Ce activitate mai are Comisia Iordache după ce a generat modificări la Codul penal şi la Codul de procedură penală – la Codul penal au fost 32 din 48 de modificări declarate neconstituţionale, iar la Codul de procedură penală 64 din 98? Ce să mai facă Comisia Iordache? Poate să se ducă liniştiţi, să se lase de legiferare în domeniul Justiţiei, pentru că au arătat clar că sunt nişte ageamii şi nişte indivizi care nu au în cap decât să îl scape de puşcărie pe Dragnea şi inventează orice fel de tactică, orice fel de amendament, numai pentru a-l scăpa de puşcărie pe Dragnea şi toţi acoliţii din jurul lui Dragnea, care au jefuit România în ultimii ani”, a susţinut Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE
Recomandări

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat, recent, că cere Guvernului în mod ferm să înceteze cu discuţia privind Ordonanţa pe Codurile Penale.

„Parlamentul începuse procedura de finalizare a votului pentru Codurile penale, după verificarea de la Curtea Constituţională. A fost o greşeală a PSD că a crezut în unii care au spus că vor da aceste Coduri prin Ordonanţe de urgenţă ca să ajungă la final să se meargă, din câte am înţeles, cu vreo 7-8 articole la Bruxelles într-o mare umilinţă”, a mai spus Dragnea.

Citeşte şi: Guvernul Dăncilă insistă cu nominalizarea lui Viorel Ştefan la Curtea Europeană de Conturi, o funcție cu un salariu brut de 22.000 de euro lunar, dar pentru care nu are experiență! Parlamentul European nu îl vrea

Motivul pentru care tatăl lui Mario i-a cumpărat Aston Martin DBS, mașina cu care a făcut accidentul
GSP.RO

Motivul pentru care tatăl lui Mario i-a cumpărat Aston Martin DBS, mașina cu care a făcut accidentul

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții
HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții